Přejít k hlavnímu obsahu

Jak naplánovat zahradu | rady

Jak naplánovat zahradu | rady

Jak naplánovat zahradu | rady. Každý zahrádkář sní o na pohled dokonalé a přitom maximálně funkční zahradě. K tomu, aby se mu tento sen splnil, vůbec nemusí mít k dispozici kdovíjak velký kus půdy. Úměra mezi krásou a velikostí tu neplatí; i na minimální ploše lze vytvořit – pokud zohledníme nejdůležitější aspekty - skutečnou zahradní nádheru. A nevadí ani, pokud nemáte v této oblasti žádné větší zkušenosti, od toho jsou tu naše články, aby pomohly.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Pavla Korytňáková (neověřeno) | Po, 06/24/2019 - 15:52

To já už mám naštěstí všechny kytičky na zahradě dávno vysázené. Zatím se jí daří. Je ale pravda, že vysázením květin práce na zahradě nekončí. Teď tam musím ještě pořídit nějaké doplňky. Zatím mi chybí osvětlení a zahradní nábytek... Obojí už mám ale vybrané, takže to nejspíš na začátku příštího měsíce zkusím objednat.

Petr Jandásek (neověřeno) | Po, 07/22/2019 - 23:43

No, z vlastní zkušenosti můžu říct, že při plánování zahrady je určitě dobré myslet i na venkovní osvětlení. Zvlášť pokud tam chcete nějaké, které nefunguje na solární energii, ale na 230V, tak je potřeba prvně udělat elektrické rozvody v zemi a upřímně pochybuji, že by se někomu chtělo rozkopávat už hotovou zahradu. :)

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.