Přejít k hlavnímu obsahu

Jak poznám, že se někomu líbím

Jak poznám, že se někomu líbím

Všichni okolo to vidí, jen vy jste zmatení a zahlceni pocity. Tápete, jak poznat, že se vám jen nezdá a že se doopravdy někomu líbíte? Tajemství spočívá nejen v mluvení a chování, ale hlavně v podvědomé řeči těla, kterou ač se sebevíc snažíme nedokážeme utajit. Pokud se tedy chcete ujistit z citů, dejte na lidské signály.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Milá Dituš rozhodně se ho nesnaž nejak kontaktovat jako první, jestli na sebe máte telefon, nebo má tvůj facebook a jestli tě ještě nekontaktoval pravděpodobně (aspoň podle informací co jsi napsala) se jedná o kluka co tě chce jen do postele (ovšem netvrdím že to tak musí být). Ovšem jestli ho opravdu miluješ tak mu nech na facebooku nějaký krátký vzkaz např: Ahoj jak se máš? Já se mám celkem dobře (rozhodně mu nepiš!!!!!: Já se mám hrozně špatně od té doby co jste se odstěhovali myslím jen na tebe :'((() Jinak počasí je pořád stejný horko a dusno už mě neosvěží ani voda v bazénu :D. A jak je u vás?......atd. A pokud se ti tedy ještě neozval tak můžes napsat i tohle: Jak vůbec bydlíte jsem hrozně zvědavá jak vypadá váš nový dům (byt) a jak vypadá tvůj pokoj? Tak to bylo něco málo k tomuhle a pokud ti odpoví a začne větu takto: Čau kotě, Ahoj zlato apd. tak tenhle kluk ti za to rozhodně nestojí, ale to jsou jen moje rady důležité je jak to cítíš ty sama. Tak to je všechno s pozdravem Simík98 ;-).

No, jestli je pán z druhé strany zeměkoule asi to na doteky nepůjde...
ale pokud je na druhé straně zeměkoule a píšete si, voláte, skypujete.... tak by si ty maličkosti měl pamatovat, měl by vyhledávat společnost, to nemusí být z očí do očí... jsou to telefonáty, vzkazy, dopisy, balíčky, dotazy, kontaktování a informace o vás přes okolní přátele, zájem domluvit se někde na střední cestě... i když jednou za rok... kromě osobního doteku reakce jsou stejné a jestli je někde na kameře, je reálné je i sledovat. JDE TOTIŽ O NEUVĚDOMĚLÉ CHOVÁNÍ. I když nejste spolu, tak se ptá. Pokud z toho nic nedělá, asi z toho nic nebude. Mno, a i když je na druhé straně polokoule, pokud má zájem, tak vás rozhodně chce vidět...

Já si myslim že se mu líbíš.........musíš ho prokouknout jestli se na tebe kouká(nenápadně), jestli se ti kouká do očí. Právě, že u starších kluků to de špatněji poznat, než u mladších. Přeji hodně štěstí :D

Ahoj Hanko, na sto procent te miluje. Muzu to potvrdit z vlastni zkusenosti. V osme tride se ke mne presne takhle choval jeden kluk. Porad se na me ohlizel, vtipkoval a dival se, jak na to zareaguji, schazoval jine kluky a vubec, delal vsechny ruzne blaznive veci, ktere se mi libili. Dokonce si sedl blizko me a cekal na me jakoby nahodou na mistech, kam vedel, ze chodim. Tak jsem vyzkousela takovy maly test. Rekla jsem kamosce, kdyz mi byl zase jednou nablizku, tak, aby to slysel, ze se mi moc libi chluci v kosilich a svete div se- druhy den prisel v kosili. Kosili pak nesundal jeste dlouho. Nakonec to tak nejak vyplinulo a zacali jsme spolu choddit. Ted jsem jiz na stredni a ten kluk je jen vzpominka, ale zazila jsem s nim krasne casy.
Preji i tobe neco podobneho

Eva

Jestli chces, abyste se dostali jeste dal, nez na koukani, musis si prestan psat tak osobni veci s tim kamaradem. Pak bych ti radila si zacit psat naopak s tim klukem a pak bych ho necim prekvapila- napriklad bych ho polibila. Jestli te miluje (a ja si myslim, ze jo) tak to nejak samo vypline a jestli ne, tak nemas vcelku co ztratit.

Pája

Sisi (neověřeno) | So, 10/18/2014 - 22:41

Potřebuji pomoct je tu jeden kluk ve třídě co se na mě neustále dívá a když se na něj podívám já tak se dívá jinam. Neustále se mě ptá jestli jedu busem a pak si většinou sedne blízko mě nebo vedle mě a furt mě provokuje. Jak to mám chápat ?

Kristýna (neověřeno) | Út, 06/21/2016 - 23:06

Prosím potřebovala bych poradit. chodím na nauku s jedním klukem kterého znám asi 8 měsíců a vídáme se tak 2x týdně. I když spolu za týden strávíme třeba 3 hodiny, jsou to ty nejlepší. Neustále na sobě cítím jeho pohled, potkávám ho všude kam jdu a dokonce si i rozumíme, ale je mu 16 a mně 14 a teď po prázdninách pude na střední školu do Kostelce což je strašně daleko a nedovedu si to představit že bude tak daleko. Asi jsem se do Vojty zamilovala...

melissa (neověřeno) | Út, 11/15/2016 - 23:33

I have been through hell and pain,looking for a good and
real spell caster who can help me get my husband back
have been scammed so many times,by some who claimed
to be real spell casters.until i found the real and great spell
caster at the NAVEEN LOVE SPELL who helped me,and
solved all my problems concerning my boyfriend who left
me since eight months ago .and after that i also took my
friend along,who was also having the same problem
concerning her husband,who left her since five months
ago,and the problem was also solved by the same
Drjames. Can't you see! the real and great spell
caster is here,all you need to do now is to contact this
same address whenever you are in any problem
related to spell casting.It took me a very long period of
time,before i could get this real and great spell caster.So
right now drjamesdsolution@GMAIL.COM" is here,and the best
for you to solve your problems.......
( drclimentscott@gmail.com drclimentscott@gmail.com )

HE cast spells for different
purposes like
(1) If you want your ex back.
(2) if you always have bad dreams.
(3) You want to be promoted in your office.
(4) You want women/men to run after you.
(5) If you want a child.
(6) You want to be rich.
(7) You want to tie your husband/wife to be
yours forever.
(8) If you need financial assistance.
(9) Herbal care
(10) If you can be able to satisfy your wife
sex desire due
to low erraction.
(11) if your menstruation refuse to come
out the day it
suppose or over flows.
(12) if your work refuse to pay your, people
owing you?.
(13) solve a land issue and get it back.
(14) Did your family Denny you of your
right?
(15) Let people obey my words and do my
which.
(16) Do you have a low sperm count?
(17) Case solve E.T.C

(drclimentscott@gmail.com drclimentscott@gmail.com )

tiffany (neověřeno) | St, 04/08/2015 - 05:32

To je moja svedectvo o dobrej práci človeka, ktorý pomohol meno me..My je Tiffany Adams, a ja založiť v Kanade. Môj život je späť! Po 2 rokoch manželstva, môj manžel ma opustil s našimi tromi deťmi. Cítil som sa ako môj život sa chýli ku koncu, a rozpadá. Vďaka kúziel kúzelníka s názvom Dr ogudu koho som stretol online. Na jednej verné deň, keď som prehliadania internetu som hľadal dobré kúzlo kolieska, ktoré môžu riešiť svoje problémy. Narazil som na rad svedectvo o tejto konkrétnej kúzla kolieska. Niektorí ľudia, svedčil, že on priniesol svojej bývalej milenke späť, niektorí svedčil, že on obnovuje lono, niektorí svedčil, že on môže kúzlo zastaviť rozvod, a tak ďalej. Bol tam jeden konkrétny svedectvo som videl, bolo to o žene s názvom milosť, keď svedčil o tom, ako Dr ogudu priviezol jej bývalý milenec za menej ako 72 hodín a na konci svojho svedectva, že dala Dr ogudu e-mailovú adresu. Po prečítaní všetkých týchto, som sa rozhodol dať Dr ogudu skúsiť. Kontaktoval som ho s jeho pomocou e-mailovej adresy a vysvetlil môj problém k nemu. Len za 2 dni môj manžel vrátil ku mne. Vyriešili sme naše problémy, a my sme ešte šťastnejší než predtým. Dr ogudu je naozaj talentovaný a nadaný človek, a nebudem sa zastaviť vydávanie ho, pretože on je skvelý doktor ... Ak máte problém, a vy hľadáte skutočné a efektívne kúzla čarodejníka vyriešiť tento problém za vás. Skúste Dr ogudu dnes, mohol by byť odpoveď na váš problém. Tu je jeho kontakt: DROGUDUTEMPLE@AOL.COM Ďakujem ešte raz dr OGUDU. Obráťte sa s ním pre nasledujúce:

(1) Ak chcete, aby vaša ex späť.
(2), ak budete mať vždy zlé sny.
(3) Chcete byť podporované vo vašej kancelárii.
(4), ktoré chcete ženy / muži spustiť po tebe.
(5) Pokiaľ chcete dieťa.
(6) [Chcete byť bohatí.
(7), ktoré chcete zviazať svojho manžela / manželku, aby sa tvoj navždy.
(8) Ak budete potrebovať finančnú pomoc.
(9) Ak sa chcete zastaviť rozvodu.
10) Pomoc spája ľudí z väzenia.
(11) Manželstvo Kúzla
(12) Zázračné Kúzla
(13) Krása Kúzla
(14) PROPHECY CHARM
(15) atrakcie Kúzla
(16) Evil Eye kúzla.
(17) Kissing Spell
(18) odstráni choroby kúzla.
(19) VOĽBA Víťazná kúzla.
(20) ÚSPECH pri skúškach kúzla.
(21) Kúzlo, aby si, kto ťa milujú.
Kontakt s ním dnes na: DROGUDUTEMPLE@AOL.COM.

DROGUDUTEMPLE@AOL.COM

moc lasky nemam (neověřeno) | Út, 03/22/2016 - 17:03

ahoj je mi 14 let a chtěla by sem se zeptat co znamená když jeden kluk furt se name diva a vytahuje se ale na fb mě má bloklou dekuju ???????

lilian nikky (neověřeno) | Út, 08/16/2016 - 22:23

Volám sa lilian N.This je veľmi radostný deň môjho života, pretože pomocou Dr.saguru preukázal ku mne mi pomáhajú dostať svoje ex manžela späť svoju mágiu a kúzlo lásky. Bola som vydatá za 6 rokov a bolo to tak hrozné, pretože môj manžel bol naozaj podvádzanie na mňa a hľadal žiadosť o rozvod, ale keď som narazil Dr.saguru e-mailu na internete o tom, ako mu pomohol toľko ľudí dostať svoje ex späť a pomôcť upevnenie relationship.and aby si ľudia, aby bol šťastný v ich vzťahu. som vysvetlil svoju situáciu k nemu a potom hľadať jeho pomoc, ale k môjmu najväčšiemu prekvapeniu mi povedal, že mi pomôže s mojím prípadu a tu som teraz oslavovať, pretože môj manžel zmeniť úplne v dobrom. Vždy chcel byť so mnou a nemôže robiť nič bez môjho daru. Som naozaj teší svoje manželstvo, čo je to skvelý oslavu. Budem mať na svedectvo na internete, pretože Dr.saguru je naozaj skutočný kúzlo koliesko. Neviete si rady potom Kontaktujte DOCTOR SAGURU TERAZ pomocou emailu: drsagurusolutions@gmail.com~~HEAD=pobj alebo +2349037545183 On je jediná odpoveď na váš problém a máte pocit šťastný vo svojej relationship.and Jeho tiež ideálne v 1. kúzlo lásky 2 WIN ex späť 3 plod života 4 PROMOTION SPELL 5 OCHRANA SPELL 6 BUSINESS SPELL 7 dobrú prácu SPELL 8 Lottery kúzlom a súdnym prípadu kúzlo.

moc lasky nemam (neověřeno) | Út, 03/22/2016 - 17:03

ahoj je mi 14 let a chtěla by sem se zeptat co znamená když jeden kluk furt se name diva a vytahuje se ale na fb mě má bloklou dekuju ???????

Hanka (neověřeno) | Pá, 10/24/2014 - 06:25

Ahoj.
Chodím do 7. třídy a jeden kluk se ke mně chová zvláštně. Když jsme si vybírali na začátku roku služby a já si vybrala nošení třídní knihy, o si to vybral taky. Sedl si do lavice kousek ode mne a často cítím na sobě jeho pohled. Když něco vtipného řekne podívá se mým směrem, jestli se také směji, a občas se pokusí navázat kontakt.
Co si o tom myslíte?
Hanka

lucy (neověřeno) | Čt, 12/18/2014 - 13:29

Ahoj uz delsi dobu se mi libi jeden kluk.Potkali jsme se jednou na jedne oslave.Pozdeji jsme se nahodne potkali a on me zacal zdravit.Mame na sebe dokonce kontakt,ale nepiseme si.Kdyz se nekde na zabave potkame,vydrzi na me cely vecer civet,akorat se zmuze na pozdrav,ale neprijde si popovidat.Jenom se treba snazi upoutat moji pozornost a stoji furt nekde pobliz.Opravdu nevim,co si o tom mam myslet.Prosim poradte,myslite,ze se mu libim nebo co by to mohlo znamenat?:)

CrazyWolf (neověřeno) | So, 02/28/2015 - 22:16

Já vám nwm,ale na holkách se to poznává celkem těžko,ty jejich pohyby jsou strašně nevýrazné a když už mě provokuje tím že řeknou přímo že se jim líbím tak si hned začnu myslet a) Dělá si ze mě prču a jen provokuje a nebo b) bude to nějaká lehčí holka s kterou by dlouho dobej vztah nevydržel.
Já holkám od jisté doby prostě nevěřím tak snadno,jelikož vím jak moc rády si hrajou s muži a co se týká dlouhodobých vztahů tak jím už vůbec nevěřím 1. Z vlastních zkušeností a 2. Znám tolik holek co se dokáži chlubit tím kolik kluků si dokáží obtočit kolem těla a když se mě pokusila svést holka nejlepšího kámoše a musel sem z tama upláchnout,tak nwm co si o nich myslet.
Vím že nemůžu soudit jednu vedle druhé,ale prostě mám nějakej blok vůči ním :(
A sem jeden z těch kluků co mají problém holku oslovit,jelikož bych mohl riskovat svoji pověst a respekt kdyby odmítla,to už jimi radši opovrhuju předem alespoň tím dokážu že mě jen tak nějaká nedostane :)

Terca (neověřeno) | Po, 09/28/2015 - 23:00

Nevim si rady!!
Ahoj chodim do 8 tridy a nedavno se semnou rozesel pritel
A od te doby si semnou pise jeden kluk , je strasne milej , hodnej a psali jsme si uz pred ti , jenze ted mi rekl ze se mu libim a ze me miluje !! Pry uz delsi dobu ,me je taky sympaticky ale pro me to je moc brzo na vztah ! On to chape a pry si pocka , ale ja nevim co mam delat . On mi tedka porad pise ( jako prvni ) a zajima se o me dokonece me i vyslechne a poradi . Proste je to super kamos , ne jen stve ze kdyz me se vidime tak si semnou moc nepovida, ale ne fb to si semnou pise kluden az do 3 do rana !! Pomocte prosim co mam delat !

Ell (neověřeno) | So, 06/25/2016 - 19:08

Znám ho už od malička. Jsme spolužáci a sousedi. Jeho sestra je moje nej kámoška. Někdy mám pocit že mě má rád. Ale on se taky ve škole pořád vybavuje s jinou holkou. Ve školce jsme spolu ,,chodili" :D Mám ho ráda už od děctví. Nevím co mám dělat. Je mi 12 let a já k němu něco cítím ale myslím že on ještě moc ne. Kluci přece mívají pubertu později :D

Danča (neověřeno) | Ne, 12/06/2015 - 19:32

Chodim na krasobrusleni a libi se mi jeden kluk(hokejista)Jednou meli soustredeni a ja jsem s mamkou sla odnyst neco brachovi(taky dela hokej).kdyz jsme uz byli u jejich satny tak moje mamka stala prede dvermi a je jsem stala u dveri takze me neslo videt.A furt si tam povidala s nakym klukem a me zajimalo s jakym tak jsem se tam podivala(do ty satny:D)A s jednim klukem jsme se zadivali do oci.Divali jsme se na sebe tak 4 sekundy a pritom jak jsme se na sebe divali tak se name usmal(vycenil zuby:D).Na druhej den jsem sla do nemocnice a nahodne jsme se tam potkali a furt se na me dival a kdyz jsem prosla okolo nej tak jsme se na sebe celou tu dobu koukali:)Prosim poradte myslite ze ma o me zajem?Myslite ze se mu libim?A nevite nekdo co chtel rict tim jak se na me usmal?jeste jednou moc prosim poradte dekuju predem:)

Daniellkaa (neověřeno) | Ne, 12/06/2015 - 21:14

Chodim na krasobrusleni a libi se mi jeden kluk(hokejista)Jednou meli soustredeni a ja jsem s mamkou sla odnyst neco brachovi(taky dela hokej).kdyz jsme uz byli u jejich satny tak moje mamka stala prede dvermi a je jsem stala u dveri takze me neslo videt.A furt si tam povidala s nakym klukem a me zajimalo s jakym tak jsem se tam podivala(do ty satny:D)A s jednim klukem jsme se zadivali do oci.Divali jsme se na sebe tak 4 sekundy a pritom jak jsme se na sebe divali tak se name usmal(vycenil zuby:D).Na druhej den jsem sla do nemocnice a nahodne jsme se tam potkali a furt se na me dival a kdyz jsem prosla okolo nej tak jsme se na sebe celou tu dobu koukali:)Prosim poradte myslite ze ma o me zajem?Myslite ze se mu libim?A nevite nekdo co chtel rict tim jak se na me usmal?jeste jednou moc prosim poradte dekuju predem:)

sarl05 (neověřeno) | So, 01/09/2016 - 10:08

Potřebují poradit líbí se mi jeden kluk můj spolužák a já jemu taky ale já se bavím s takovejma drbnama chci se jich nějak navždy zbavit.A on se baví s klukama ale já nechci aby oni to roztroubyli po celí třídě !Nevadími že se s nimi baví vůbec ale on je s nima furt ale vim že mě má asi rád já ho někdy poškádlí a já jeho taky.A taky se chci zeptat krys mě všichni spolužáci škádlý je si stim souvisí bod 15.PS:omlouval se za pravopisné chybi píšu to na mobilu.

Nik (neověřeno) | Pá, 11/25/2016 - 22:16

Ahoj jsem v 9 a na začátku roku mě učitelka posadila s jedním klukem do lavice a pořád jsme si povídali já ho brala jako kamaráda ale teď je to jiné těším se do školy a když chybí je mi to líto.Tridni řekla po škole ze spolu prej chodime a teď to ví každej učitel ne že bych s ním nic nechtela mít ale nevím.A pak jse mě že třídy ptaj jestli spolu chodíme a když řeknu pravdu že ne řeknou ze je to škoda že by nam to slušelo.Dneska že se mnou půjde na autobusové nádraží a jeden kluk ze třídy měl blbý keci tak jsme spolu že začátku nešli ale když jsem tak šla tak on stál za rohem a šel se mnou a od ty doby už ho neberu jen jako spolužáka s ním mi je strašně hezký...Poraďte co teď?

Laura (neověřeno) | St, 08/15/2012 - 12:29

Prosím potřebuji poradit!.. [:(] Znám se odmalička s jedním klukem brala jsem ho jako kámoše ale ted se mi zalíbil ale on to neví.. spíše bych řekla že mě bere jako kámošku. Jednou jsem mu už dávno napsala že by sním chodila ale měl holku která byla hodně žárlivá tak mi napsal at mu nepíšu že jeho holka je dost žárlivá ale později se sní rozešel a tak jsem mu vždy napsala a on mi odepsal jen jednu větu nebo někdy třeba ani neodepsal [:(] ... a tak jsem požádala kámošku at mu napíše jenomže kámoška to přehnala a nevěděla jsem že je taková a napsala mu tam něco o mě hroznýho a pořád ho otravovala a on si jí bloknul..!..Já jsem se mu omlouvala a on mi napsal že jsme si to určitě naplanovaly a já mu napsala radši že ne a on dobře věděl že jo. A já mu napsala ty si na mě naštvaný a on mi odepsal jo že je hrozně naštvaný a když jsem ho potkala hrozně se na mě tvářil prostě naštvaně.. a za měsíc šla moje mamka k nim a ja tam nebyla tak se mojí mamky vyptával jaké jsem měla vízo,jestli mám brigádu a jak mamka prý šla tak mě pozdravil nechápu o co mu jde jednou je naštvaný a podruhé dělá že nic:(..

Leenina (neověřeno) | Po, 12/07/2015 - 18:06
Elisa (neověřeno) | Út, 10/04/2016 - 21:08

Môj život sa stal spustošený, keď môj manžel ma poslal balenie, po 17 rokoch, že sme boli spolu. Bol som stratený a bezmocný po vyskúšaní, takže veľa spôsobov, ako môj manžel vezmi ma späť. Jeden deň v práci, bol som chýba zmýšľajúce nie vedieť, že môj šéf ma volá, tak sa posadil a opýtal sa ma, aké to bolo všetko som mu povedal, usmial sa a povedal, že to nie je problém. Nikdy som pochopiť, čo tým myslí, že to nie je problém dostať svojho manžela späť, povedal, že použil kúzlo dostať svoju ženu späť, keď ho opustila kvôli inému mužovi a teraz sú spolu až do dátumu a spočiatku som bol šokovaný sluch taká vec z môjho šéfa. Dal mi e-mailovú adresu veľkého kúzla čarodejníka, ktorý pomohol mu dostať svoju ženu späť, nikdy som veril, že toto bude fungovať, ale ja nemal inú možnosť, než sa dostať do kontaktu s spell kolieska, ktoré som urobil, a požiadal o mojich informácií a že môjho manžela na to, aby ho zoslať kúzlo a poslal som mu podrobnosti, ale po dvoch dňoch, moja mama mi volal, že môj manžel prišiel prosiť, že ma chce späť, nikdy som tomu neveril, pretože to bolo len ako sen a aj musel ponáhľať dole ku mne matiek a k svojmu najväčšiemu prekvapeniu, môj manžel kľačal predo mnou, prosí o odpustenie, že ma aj deti späť domov chcú, potom som dal Dr. IREDIA volanie o náhlou zmenou svojho manžela a on robil to mi jasné, že môj manžel ma milovať až do konca sveta, že nikdy opustiť svoj zrak. Teraz ja a môj manžel je opäť dohromady a začala robiť príjemné veci neurobil skôr, robí mi to radosť a robiť to, čo sa predpokladať robiť ako muž bez neodbytná. To všetko vďaka DR IREDIA. Ak potrebujete pomoc týkajúce sa manželstva, láskavo kontaktujte DR IREDIA o pomoc. Môžete ho dostať prostredníctvom e-mailu: drirediaherbalhome@gmail.com Je to spoľahlivý človek.

Christy (neověřeno) | Út, 06/12/2012 - 12:40

No a co když je ten onen pán z jiné časti naší polokoule? Ty první body tak nějak platí - byli sme spolu asi týden a nějaké dny - ale pak, vyhledává vaší společnost, pamatuje si i maličkosti...to ne,protože sme neměli tu možnost!:)

Christina (neověřeno) | Pá, 06/19/2015 - 00:37

Ahoj,chtěla bych se zeptat líbí se mi jeden kluk je o pět let starší mě je 13 a jemu 18 ale vubec se na to nechová

Dndbjc (neověřeno) | St, 12/09/2015 - 19:43
jane (neověřeno) | St, 03/26/2014 - 09:09

Zdravím celé verejné , Dobrý deň , moje meno je Janices wallocks z húšti texas.I prišli na túto stránku zdieľať dobré skutky Native Doctor ( prophetbaz ) . Nikdy som neveril v lásku , peniaze alebo mágie kúzla , kým som chcel tento výkonný kúzlo koliesko , keď som išiel do Afriky v decembri minulého roka na služobnej ceste . On je naozaj silný , a on vám pomôže kúzliť priviezť milovali ` s už stratené , nespráva , milenka hľadá niekoho milovať , peňažného bohatstva , výherné lotérie čísla , dobývať stratené svojho milenca , Priviezť stratené peniaze a magické kúzlo peňazí za dobrú prácu , I ` m teraz šťastný a živým svedectvom , pretože muž , ktorého som chcel vziať ma opustil dva týždne pred deň našej svadby a môj život bol hore nohami , cos náš vzťah bol na niekoľko rokov .. naozaj milovala ho , ale jeho matka bola proti nám , a on mal žiadnu dobre platenú prácu . Takže keď som chcel toto kúzlo koliesko , povedal som mu , čo sa stalo a vysvetlil situáciu , čo k nemu .. Spočiatku som bol nerozhodnutý , skeptický a neisté , ale len som to skúsil . A v čase, keď 5 dni som sa vrátil do Texasu , môj priateľ ( teraz môj manžel , doktor Wallocks ) mi volal sám a ospravedlnil sa , že všetko bolo sa vyrovnal s jeho mamičkou a rodinou a dostal novú pracovný pohovor , takže by sme sa mali ženiť a dal som zrod k dvojčatám nad som bol vyliečený z HIV .. Ja som ` t veria , že to cos kúzlo koliesko len ma požiadal , aby som pre moje meno a môj milenci názov a všetko , čo som chcela , aby to urobil za mňa ... Som šťastne ženatý a čakáme naše malé dieťa , a môj manžel tiež dostal novú prácu a naše životy sa stali oveľa lepšie a stali sme sa veľmi bohatý . V prípade , že niekto potrebuje kúzlo koliesko pre nejakú pomoc , e - mailu ho na túto e - mailovú adresu : ( prophetbaz@gmail.com ) ...... dúfam , že vám pomôže von . Poponáhľajte si teraz a kontaktujte ho teraz cez e - mailovú adresu : ( prophetbaz@gmail.com ) .. Ďakujem mnohokrát a som veľmi rád teraz .. Janices wallocks

Be (neověřeno) | Pá, 05/20/2016 - 18:16

Ahoj ! Teď chodím do devítky a líbí se mi náš učitel, který je tu (na škole) druhým rokem. Je strašně příjemný a v pohodě. Po čase se mi začel líbit... Já nemám moc zkušeností s balením a randěním, a tedy nevím jak zjistit jestli on mě má rád.

janices (neověřeno) | Út, 10/28/2014 - 06:34

Moje meno je Bela Smith, od Spojených štátov. Prial by som si, aby
podeliť o svoje svedectvo širokej verejnosti o
Veľký kúzlo koliesko s názvom (Dr. John) urobil pre mňa, tento chrám
práve priviezol svoju stratenú ex
milenec mi s ich veľkou čaro práce som chodila tento muž menom
Steven boli sme spolu dlho,
čas a my sme si zamilovali naše ja, ale keď som bol schopný
aby mu chlapca po dobu 5 rokov, že ma opustil a povedal,
me, že nemôže pokračovať, už vtedy som bol teraz
hľadá spôsoby, ako ho dostať späť a tiež otehotnieť, kým kamarátom
môj mi povedal, že o tomto chráme a dal mi svoj ​​kontaktný e-mail,
potom nebudete veriť, keď som sa s nimi o svojich problémoch, ktoré
pripravené položky a zoslať kúzlo pre mňa a priviesť svoju stratenú manžela
späť, a po mesiaci som vynechal môj mesačný tok a ísť na skúšku a
výsledkom uviedol, že som tehotná, som rád, dnes som matka
sada dvojčatá chlapec a dievča, ďakujem chrám ešte raz
to, čo pre mňa urobil, keď ste tam, prechádzajúce každým
z týchto problémov sa môžete obrátiť na tento skvelý Dr pre pomoc uvedených nižšie:

Obráťte sa im ... prophetbaz34@yahoo.com

(1) Ak chcete, aby vaša ex späť
(2) Ak budete mať vždy zlé sny.
(3) Ak chcete byť podporované vo vašej kancelárii.
(4) Ak ženy / muži spustiť po vás.
(5) Pokiaľ chcete dieťa.
(6) Ak chcete byť bohatí.
(7), ktorý chcete zviazať svojho manžela / manželku, aby sa
tvoja navždy.
(8) Ak budete potrebovať finančnú pomoc.
(9) Bylinné starostlivosti
(10) Ak nebudete môcť uspokojiť svoju ženu
sex túžba je splatná alebo bola
nízka err akcie.
(11) Ak je vaša menštruácia odmietajú prísť
sa v deň, keď predpokladám, že ani cez tokov.
(12) Ak je vaša práca odmietnu zaplatiť, ľudia
vďaka vám?.
(13) vyriešiť problém s pôdou a získať ho späť.
(14) Páčilo sa vaša rodina Denny vás vaše
že jo?
(15) Nech ľudia počúvať moje slová a robím
želanie
(16) Máte nízky počet spermií?
(17) Prípad rieši
(18) Potrebujete pomôcť vyhrať v lotérii? E.T.C

Kontaktujte ich na ich e-mail na

prophetbaz34@yahoo.com

A dostať všetky vaše problémy vyriešené

Děkuju.

Dana (neověřeno) | Po, 08/27/2012 - 20:14

Alejá ho vidím jednou za rok a to čtrnáct dní na táboře, takže jak to mám zjistit?

Ndjdudu (neověřeno) | Čt, 12/10/2015 - 21:19
Kateřina (neověřeno) | Ne, 05/22/2016 - 21:07

Ahoj
Chodím do 7.třídy a líbí se mi kluk o dva roky starší. zajímalo by mně jestli se mu také líbím. Potkávám ho docela často, většinou na chodbě. Často jsem ho vídám se mím směrem dívat-kouká na mě dost dlouho a snaží se upoutat mou pozornost v mé blízkosti je trochu nervózní. Když projdu kolem něj narovná se. Ale nikdy si semnou nepovídal ani mi neřekl ahoj- poslední dobou se mi zdá že už tyto náznaky přestávají. Párkrát ho vídám v holčičí společnosti. Líbim se mu? Co mám dělat aby se ke mně choval jako dřív? Předem děkuji za odpověď....

Ndjd (neověřeno) | Ne, 02/21/2016 - 22:17

Ahoj,jednou jsem vesla do mistnosti a tam sedel jeden klukl a furt ale FURT si me projížděl pohledem od zhora dolu a když sem se na nej koukla tak se mi díval do oči.Pak jsem ho zase potkala a prošli jsme okolo sebe a koukli jsme se z oči do oči ale on se na me koukal první tak jsem se na nej taky podivala a on asi po 1 sekunde rychle ucuknul ocima.A jeste jsem zapomela rict kdyz jsem okolo nej prochazela koukal se na me hodne zvlastne a takovym zaostrenym pohledem!!!A pak jsem ho zase potkala:Da FURT si me ZASE projizdel pohledem dokud jsem nezmizela z ty mistnosti!!!Prosim poradte mi,myslite ze se mu libim?

Michal007 (neověřeno) | Po, 02/04/2013 - 20:02

Dobrý den...
Jsem v 7. třídě a kámoším s jednou holkou....,no asi takto:když přídu do/ze školy tak se obejmem,o přestávkách spolu chodíme po škole...,a teť sem si u ní domluvil tzv:doučko z čj... no oční kontakt je více než SUPER!,povídáme si z očí do očí,ALE! Ona se rozešla s mým jakoby kamarádem...
A teť chodí s filipem,který je 130KM od prahy...
no já nejsem 2x krásný,ale bavit se se mnou začala ona,vše začla ona....
A teĎ se bojím,jestly jí řeknu své city,aby se naše kamarádství nerozpadlo,protože to by mě mrzelo :'( :'(.
Nevím,tak se obracím na vás
děkuji

Simonka (neověřeno) | Pá, 03/23/2012 - 15:46

U mě je pravdivé: 1,2,4,5,7,13,15 :)

Chjd (neověřeno) | Ne, 12/13/2015 - 15:07
jones (neověřeno) | Út, 07/01/2014 - 01:22

My Name is jones, From poland. I wish to share my
testimonies with the general public about what this man called
Dr steven has just done for me , this man has just brought back
my lost Ex husband to me with his great spell, I was married to
this man called Steven we were together for a long time and we
loved our self’s but when I was unable to give him a child for 2
years he left me and told me he can’t continue anymore then I
was now looking for ways to get him back until a friend of mine
told me about this man and gave his contact email, then you
won't believe this when I contacted this man on my problems he
prepared this spell cast and bring my lost husband back, and
after a month I miss my month and go for a test and the result
stated am pregnant am happy today am a mother of a baby girl,
thank you once again the great priestehor for what you have
done for me, if you are out there passing through any of this
problems listed below:
1) If you want your ex back.
(2) if you always have bad dreams.
(3) You want to be promoted in your office.
(4) You want women/men to run after you.
(5) If you want a child.
(6) You want to be rich.
(7) You want to tie your husband/wife to be
yours forever.
(8) If you need financial assistance.
(9) How you been scammed and you want to recover you lost
money
if you also to cure your Hiv\Aid can contact hem via: email
prophetogogalaga@gmail.com

kačík (neověřeno) | Čt, 10/30/2014 - 16:29

ahoj lidi libi se mi spoluzak z nasi tridy. Ale bojim se mu rict ze se mi libi protoze by to roznasl po cele skole :( prosim poradte

ME (neověřeno) | Ne, 11/15/2015 - 19:19

Na mě se pořád kouká jeden kluk (je nejhezčí ze třídy) a já na něj. Dokonce když se dozvěděl, že ho chci, nevyhýbal se mi. A pořád na mě koukal. Ale problém je v tom, že nedávno začal chodit s jinou, a já mám pocit, že s tím vztahem není nijak spokojený. Že ji nechce. Já nevím. Oční kontakt začal před rokem, a teď je to ještě silnější. Pořád na mě kouká. Dřív jsme byli hodně kámoši, ale teď už ne. Nemluvíme spolu, ale koukáme se na sebe. Je to divný!! Chci se s ním skámošit, ale nevím jak... Myslím že je problém v tom, že se oba stydíme... asi tak :(

ME (neověřeno) | Ne, 11/15/2015 - 19:19

Na mě se pořád kouká jeden kluk (je nejhezčí ze třídy) a já na něj. Dokonce když se dozvěděl, že ho chci, nevyhýbal se mi. A pořád na mě koukal. Ale problém je v tom, že nedávno začal chodit s jinou, a já mám pocit, že s tím vztahem není nijak spokojený. Že ji nechce. Já nevím. Oční kontakt začal před rokem, a teď je to ještě silnější. Pořád na mě kouká. Dřív jsme byli hodně kámoši, ale teď už ne. Nemluvíme spolu, ale koukáme se na sebe. Je to divný!! Chci se s ním skámošit, ale nevím jak... Myslím že je problém v tom, že se oba stydíme... asi tak :(

Tereza (neověřeno) | Ne, 02/16/2014 - 21:12

Ahoj. Letos mi bude 14 a jemu bude16. Známe se odmalička ale 3 roky jsme se neviděli. V loni se naše rodiny zase zkontaktovaly takže jsme někdy šli k nim nebo oni k nám. Když o mě ví tak stojí v té otevřené pozici, v sedě má zkřížené ruce a několikrát jsem ho přistihla že se na mě dívá /já na něho taky/ a vždycky uhne pohledem do země.Pozdravil mně jako první ale stydím se ho znovu oslovit na nějaký hovor. Prosím poraď a řekni co si o tom myslíš.

Kristyna (neověřeno) | Út, 05/20/2014 - 20:22

V nəkterých jsem se spíš našla já.

Kristyna (neověřeno) | Út, 05/20/2014 - 20:24
Daniel (neověřeno) | So, 07/05/2014 - 15:53

Když si tohle přečte, tak mě má přečtenýho jak hodinky :D

Další zajímavé články

Jak flirtovat | tipy
Jak flirtovat | tipy
Jak flirtovat | tipy. Flirtování patří k sexuální předehře. Flirtovat přitom můžeme, dá se říct, s kýmkoli, se sousedkou, pošťačkou i prodavačkou. Ne…
Jak napsat inzerát na seznamku
Jak napsat inzerát na seznamku
Jak napsat inzerát na seznamku | rady a tipy. Při seznamování přes internet je inzerát v podstatě jediný prostředek, kterým můžete protějšek zaujmout.…
Jak naučit dítě čistit si zuby | rady
Jak naučit dítě čistit si zuby | rady
Dětští zubní lékaři si stěžují, že úroveň dětských zoubků je katastrofální. To, že za to může genetika je sice pěkné, ale ne vždy pravdivé. Z velké čá…
Jak poznat manipulátora | rady
Jak poznat manipulátora | rady
Jak poznat manipulátora | rady. Mezi námi jsou lidé, kteří jdou tvrdě za svým cílem, ale jednají v rukavičkách. A aby dosáhli svého, často s ostatními…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.