Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit zapékané brambory na pánvi

Rychlá večeře, příloha k obědu nebo prostě jen tak na chuť. Tak lze využít zapékané brambory, které si připravíme na oleji na pánvi. Skromný recept jistě přijde vhod. Nevyžaduje žádné kulinářské zkušenosti a ani ingredience. Posuďte sami a vyzkoušejte tento recept.

Diskuze k článku

Přidat komentář

David (neověřeno) | Čt, 01/31/2013 - 13:15

tak a de se na to :D :)

Další zajímavé články

Jak udělat bramborák | recept
Jak udělat bramborák | recept
Jak udělat bramborák | recept. Nebo-li cmunda je tradiční pokrm české, německé i rakouské kuchyně. V Polsku se bramborák jí i na sladko jen posypaný c…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.