Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na přihlášení do datové schránky | rady

Jak na přihlášení do datové schránky | rady

Jak na přihlášení do datové schránky | rady. Pro přihlášení do datové schránky potřebujete přístupové přihlašovací údaje. Ty jste obdrželi v obálce se žlutým pruhem. Při prvním přihlášení do datové schránky ji aktivujete. Postupujte snadno následovně.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Dobrý den, bohužel nevidím na Vaši obrazovku počítače, nicméně po zadání www.mojedatovaschranka.cz se obvykle zobrazí hláška, zda přijmout bezpečnostní výjimku. Po zakliknutí "přijmout" se zobrazí titulní strana www.mojedatovaschranka.cz. Napravo pak naleznete: Přihlášení do datové schránky - Kliknete v menu na JMÉNEM A HESLEM.

Augustin Čermák (neověřeno) | Út, 02/14/2012 - 16:38

In reply to by Halotová Jarmila (neověřeno)

Byl jsem vyzván, abych si z datové schránky jistého majitele vyzvedl zprávu. Co mám proto udělat? Uživatelské jméno (ID osoby) i heslo mně bylo sděleno.

Úřady, které doručují firmám důvěrné zprávy do datových schránek, se občas zmýlí a zašlou korespondenci někomu jinému. Zpravidla se stejným jménem, ale jinou identitou. Jestliže informace nepatří Vaší osobě (popř. nezastupujete-li jinou osobu), pak kontaktujte infolinku 270 005 200. Operátorce infolinky datových schránek sdělte svůj případ a žádejte nápravu.

Mifka Jiří (neověřeno) | St, 04/24/2013 - 20:06

Heslem které zadávám se nedostanu na vstup. Stále se objevuje chybné heslo. Na toto heslo jsem se vždy bez problémů na schránku dostal. Prosím pomožte. Děkuji

Melicharová (neověřeno) | Út, 09/04/2012 - 11:01

Po zadání ID osoby a hesla se mi na obrazovce objeví pouze informace o uživateli, kdy bylo poslední přihlášení a k čemu mám oprávnění.
Pod tímto je Zprávy - Ověření datové zprávy - Nastavení.
Kliknout na to nejde.Jak mám otevřít svou datovou schránku ? Děkuji.

Halotová Jarmila (neověřeno) | Čt, 02/09/2012 - 15:07

Mám aktivní ID i heslo, přesto při zadání www.mojebanka.cz se mi objeví spousta různých návodů , ale nikde není možnost zadat ID a heslo. Jakým způsobem mám vyvolat přihlašovací okýnko, kde uvedu ID a heslo?

Další zajímavé články

Jak na sběr hub | atlas hub
Jak na sběr hub | atlas hub
Češi a vůbec východní Slované jsou národem houbařů. V houbové sezóně jsou lesy okupovány spoustou milovníků hub a houbaření. Stránky časopisů a denníh…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.