Přejít k hlavnímu obsahu

Jak prodloužit výdrž notebooku při běhu na baterii

Jaká nastavení ve Windows provést, abyste baterii notebooku co nejvíce ušetřili? Začněte nastavením jasu. Poté zkontrolujte, zda nemáte zapnuté wi-fi bezdrátové připojení k síti. Zaměřte se také na svůj plán napájení. Můžete si vytvořit i svůj vlastní plán napájení. Pojďme na to!

Diskuze k článku

Přidat komentář

Angela (neověřeno) | Čt, 03/15/2012 - 07:06

Dear Sir,

Our company is a professional electronic products manufacturer in China. We chiefly produce laptop batteries, AC adapters and LCD screens.The following advantages will surely make you satisfied.

1. High Quality: All the materials are first-class quality. Laptop battery cell are A-Bak cell. Every products must be tested qualified.
2.Cheap Price: For example: laptop battery 5520 6cell price is 16.85USD/pcs.
3.Quick delivery: Your products will be shipped out after you paid 3-7 days.
4.Good Aftersales Service: Our products have 1 year warranty, we will be responsible for you and our products.

Your choice is our honor! Welcome your any inquiry!
Yours Sincerely

Shenzhen LTP Electronic Co.,Ltd
Angela
Email:sales@ltp-battery.com
MSN: ltp-battery@hotmail.com
Skype: ltp-battery
Website: www.ltp-battery.com

Herbert Procházka (neověřeno) | So, 07/13/2019 - 03:58

Dobré tipy. Škoda, že v mém případě toho s výdrží baterie moc dělat nejde. Už je stará a potřebovala by výměnu. Nejhorší je, že v poslední době mi notebook přestává fungovat i když je připojený k nabíječce. Pravděpodobně bude problém v konektoru. Jak to tak vidím, tak mi asi nezbyde nic jiného, než ho poslat na servis notebooku. Snad to nebude problém opravit.

Další zajímavé články

Jak se starat o notebook | rady
Jak se starat o notebook | rady
Jak se starat o notebook | rady. Jak se starat o notebook, aby dlouho vydržel a nepotřeboval servis? Jak dosáhnout toho, aby notebook byl stabilnější…
Jak správně dýchat
Jak správně dýchat
Dýchat znamená žít. A správně dýchat znamená zdravě žít a skvěle se cítit. Dýcháme automaticky, říkáte si, tak co na tom měnit? Naopak správné plné dý…
Jak obnovit odstraněnou složku | postup
Jak obnovit odstraněnou složku | postup
Jak obnovit odstraněnou složku | postup. Zažili jste někdy tu hrůzu, když jste dlouho a intenzivně ve svém počítači na něčem pracovali a pak jste si t…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.