Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na zavařování ovoce

Chystáte se poprvé na zavařování třešní, zavařování jahod či jiného ovoce? Nebo se zavařováním máte zkušenosti, a přesto se vám občas stane, že se víčko správně neuchytí a práce přišla nazmar? V tomto instruktážním videu se dozvíte, jak správně postupovat při zavařování ovoce, aby sklenice byla řádně uzavřená. Vyvarujte se nejčastějším chybám při zavařování a pochutnejte si na ovoci.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Dobrý den, pomolog Štampach doporučoval sterilizaci jahod 20 minut při 80 stupních Celsia. Uváděl to sice pro litrovku, které v současné době už nejsou, ale dodržuji to i u 0,75 ("velkých") sklenic, a jahody drží, neplesniví a nejsou rozvařené. jezzina

¨tomáš (neověřeno) | Ne, 06/01/2014 - 14:21

Paní co podává návod je nudná ! Vypráví to jako kdyby to měla u .......

Eva Rejentová (neověřeno) | Pá, 06/13/2014 - 09:49

jako dlouho zavařovat jahody

Další zajímavé články

 Jak zpracovat starší zavařeniny
Jak zpracovat starší zavařeniny | rady
Jak zpracovat starší zavařeniny | rady. Situace, že se nám ve spíži nebo ve sklepě nahromadilo větší množství zavařenin, není neobvyklá. Pro přímou ko…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.