Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit tradiční romské jídlo - halušky | recept

Veronika Brendzová vaří tradiční romské jídlo - halušky. Jak říká, na Slovensku většinou vaří halušky s bryndzou. My si ukážeme přípravu halušek s kysaným zelím, každopádně lze je připravit i se sladkým zelím a tvarohem. Na základní těsto halušek je potřeba mít brambory, hrubou mouku, sůl, uzený bok a kysané zelí. Dobrou chuť!

Diskuze k článku

Přidat komentář

deni (neověřeno) | Po, 10/03/2011 - 07:58

te slovenske narodni jidlo ty romske jidlo oprav si to ju

beba (neověřeno) | Ne, 08/24/2014 - 13:40

tak to sou opravdu romske halusky vyborne.

Další zajímavé články

Jak udělat maďarské halušky | recept
Jak udělat maďarské halušky | recept
Jak udělat maďarské halušky | recept. Maďarské halušky podáváme k tradičnímu maďarskému guláši. Jak recept na maďarské halušky vypadá a čím se od…
Jak udělat sýrové fondue | recept
Jak udělat sýrové fondue | recept
Jak udělat sýrové fondue | recept. Sýrové fondue je typickou švýcarskou specialitou. Je to pokrm nejen pro labužníky, ale zpříjemní i sezení s přáteli…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.