Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit slovenskou silvestrovskou zelňačku | recept

Recept na silvestrovskou zelňačku. Vydatná zelňačka, po slovensky kapustnica, patří k tradičním polévkám připravovaným o Silvestru. I když se silvestrovská zelňačka liší region od regionu, inspirujte se tímto videoreceptem, který vám prozradí jak na to. Dobrou chuť!

Diskuze k článku

Přidat komentář

José (neověřeno) | Pá, 03/18/2016 - 19:48

1. Nie je kmín, ale rasca.
2. Nechápem, naco oplachujet kapustu, ked potom sype nadmerné mnozstvo soli (2 kocky bujónu).
3. Na krájanie chleba a peciva (rozky) pouzívate nevhodný nôz a preto ho nemôzete pokrájat.
4. Neviem v ktorej casti Slovenska varia tie nechutne vyzerajúce gule. Mám temer 100 receptov na kapustnicu, ale ani v jednom recepte sa toto odporne vyzerajúce neviediet co neobjavuje!
5. Neuvádzate aké hríby pouzívate, ale tie, ktoré vidiet na video (komentár kriminálny!) vyzerajú namocené v nafte.

Další zajímavé články

Jak udělat bylinkovou polévku | recept
Jak udělat bylinkovou polévku | recept. Udělejte si zdravou polévku plnou vitamínů a jara z čerstvých bylinek. Postupujte podle mého receptu na bylink…
Jak udělat dýňovou polévku | recept
Jak udělat dýňovou polévku | recept
Jak udělat dýňovou polévku | recept. V Americe se v předvečer svátku všech svatých 31. října, města rozzáří oranžovou a červenou barvou, po ulicích se…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.