Přejít k hlavnímu obsahu

Jak zabalit Karlovarský knedlík | recept

Knedlík je klasickou přílohou české kuchyně. V tomto videu se naučíte jednoduchý fígl, jak správě zabalit Karlovarský knedlík tak, aby byl výsledek vašeho vaření dokonalý. Už žádné rozvařené a nevzhledné šišky.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak bezpečně smažit a péct
Jak bezpečně smažit a péct
Vybrat si v nabídce olejů ten vhodný pro smažení a pečení není úplně jednoduché. Důležitým faktorem je stabilita oleje při vysokých teplotách a jeho k…
Jak na karlovarský knedlík
Jak na karlovarský knedlík
Knedlíky jsou v české kuchyni jednou z nejoblíbenějších příloh a spousta jídel se bez nich zkrátka neobejde. Taková svíčková, rajská nebo koprová omáč…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.