Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit maďarský guláš | recept

Maďarský guláš recept. Maďarská kuchyně ─ to je především paprika, vynikající vína, guláše nebo rybí polévka ─ halászle. A hlavně pestrost. Samotné slovo guláš je odvozeno od maďarského názvu gulyás (výslovnost [gujáš]). Tentokrát si podle videoreceptu připravíme maďarský guláš. Dobrou chuť!

Diskuze k článku

Přidat komentář

Ale jo, protlak se taky přidává a nechává se hodně zasmažit, ale kečup a sojovka určitě ne.

To Ne (neověřeno) | Pá, 03/21/2014 - 21:32

To nemůže vařit kuchař! Tohle není guláš, natož Maďarský... Co třeba gulášový základ a Maďarský guláš... to jsou papriky, rajčata, fazole, těstoviny... Žádný protlak, kepuč, sojovka, worčastr atd, což je v CZ normální, že?

Další zajímavé články

Jak připravit maďarský perkelt | recept
Jak připravit maďarský perkelt | recept
Maďarský perkelt | recept. Hovězí perkelt je vlastně takovou čistě zeleninovou variací na guláš. Jako maso použijte kližku, která se na to hodí nejlép…
Jak připravit kuřecí perkelt
Jak připravit kuřecí perkelt | recept
Perkelt je masová specialita pocházející z Maďarska. Vzhledově se podobá guláši, ale omáčka je o něco hustší. Připravuje se prakticky ze všech druhů m…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.