Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat domácí hamburger s karamelizovanou cibulí | recept

Když „šéf na grilu“ Zdeněk Pohlreich ukázal, jak udělat pořádný domácí hamburger, oblizovala se u televizních obrazovek polovina republiky. Připravte si takový domácí hamburger podle tohoto receptu, pro 4 osoby budete potřebovat 400 g hovězího a 400 g vepřového masa, 4 sezamové hamburgerové bulky, 2 vejce, 2 cibule a 4 stroužky česneku, 4 lžíce oleje. Na ozdobu pak 1 kg cibule (cca 15 ks), 200 g másla, 100 g cukru, 1 dl koňaku nebo brandy, 0,5 dl červeného vinného octa, lžičku čerstvého tymiánu, sůl, mletý černý pepř a kečup. A jdeme na to!

Diskuze k článku

Přidat komentář

Karel (neověřeno) | Út, 06/17/2014 - 20:23

A co ten kečup, v pořadech Ano, šéfe jej házel do kontejnerů.

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.