Přejít k hlavnímu obsahu

Jak si udělat kuřecí játra na majoránce podle Pohlreicha | recept

Kuřecí játra na majoránce – recept podle šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha. Kuřecí játra na majoránce – to je bleskovka, tedy rychle a snadno připravené jídlo, podmínkou úspěchu jsou čerstvá kuřecí játra. Zdeněk Pohlreich vás provede přípravou kuřecích jater.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Jestli potrebujete recept na to, abyste zvladla udelat ryzi nebo brambory, tak vam ani Pohlreich nepomuze.

My si k tomuto jídlu dáváme hranolky. A je na vás, zda si je připravíte v troubě nebo na oleji.

carrie (neověřeno) | Ne, 06/30/2013 - 14:27

A příloha je kde? Pane kuchaři Polreichu tu si mám udělat, až po té co zjistím jakou to má chuť a co se k tomu hodí? Bezva!!

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.