Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct borůvkový koláč s drobenkou | recept

Borůvkový koláč s drobenkou - kynutý borůvkový koláč s drobenkou. Recept na borůvkový koláč je poměrně jednoduchý. Podívejte se na postup přípravy borůvkového koláče ve videoreceptu krok za krokem. Nejdříve uvidíte, jak udělat kynuté těsto pro borůvkový koláč, rozložit ho na pekáč a přidat na něj strouhanku, borůvky, vanilkový cukr a sypký cukr. Poté se naučte, jak připravit drobenku - pečeme přece borůvkový koláč s drobenkou. A nakonec uvidíte, jak upéct kombinovaně borůvkový koláč s drobenkou a meruňkový koláč k tomu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

zehnal (neověřeno) | St, 02/18/2015 - 17:42

bohužel, musím dát špatné hodnocení na borůvkový koláč, respektive na jeho prezentaci. Jsme v Česku a recept by měl být především pro Čechy. Bohužel v této nahrávce je pořád slyšet kecání v angličtině. Zachvilku se nedomluvíme mezi sebou. Můžeme rovnou hlásat "Ich bin toprá čech"

Josef Svoboda (neověřeno) | So, 07/22/2023 - 12:06

Hrozné video! Pán huhňá anglicky, do toho česky něco přidává jeho kolegyně, někdy řekne množství, jindy ne, zkrátka hrůza!! Recept, kde si půlku věcí musím domyslet v žádném případě ne!

Další zajímavé články

Jak upéct koláč s blumami | recept
Jak upéct koláč s blumami | recept
Koláč s blumami | recept. Ovocné koláče všeho druhu prostě k letním měsícům neodmyslitelně patří. Proto není na škodu mít v rukávu více různých recept…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.