Přejít k hlavnímu obsahu

Jak si vypěstovat granátové jablko | rady

Jak si vypěstovat granátové jablko | rady

Jak si vypěstovat granátové jablko | rady. Granátové jablko je plodem granátovníku obecného. Co je ale důležité, že granátovník lze pěstovat jako hrnkovou rostlinu třeba na terase, takže granátová jablka s červenými jadérky si můžete vypěstovat sami doma a ochutnávat pak podle libosti. Granátové jablko je sice symbolem plodnosti a znovuzrození, díky obsahu antioxidantů pomáhá šťáva z granátového jablka také v prevenci a léčbě chorob horních cest dýchacích a proti vlivům špatného životního prostředí na zdraví. Jadérka a listy granátového jablka obsahují fytoestrogeny s příznivým vlivem na zdraví mužů i žen, ovlivňují např. stav cév nebo kůže. A já vám poradím, jak si granátové jablko krok za krokem vypěstovat.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Ivana M. (neověřeno) | Út, 11/06/2018 - 22:40

Díky za článek :) Moje pokusy o pěstování exotického ovoce zatím nedopadly moc dobře, takže radši zůstávám u rajčat a okurek a tyhle potraviny kupuji v obchodě. Zrovna jsem koukala na Tesco leták a viděla tam granátová jablka s 50 % slevou, tak když tak mrkněte :)

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.