Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit křupavé bramboráky | recept

Receptů na bramboráky je bezpočet, co chuť, to jeden bramborák. Šéfkuchař restaurace Na Pekárně Václav Frič nás seznámil se svým receptem na křupavé, dozlatova smažené bramboráky. VYzkoušejte tyto bramborové placky i vy doma. Podívejte se, jak připravit těsto na bramboráky a naučte se pár fint v kuchyni, které se mohou hodit při přípravě bramboráků i jiných pokrmů. Dobrou chuť!

Diskuze k článku

Přidat komentář

Miroslav (neověřeno) | St, 05/07/2014 - 19:27

Perfektní mohu jen doporučit .

Další zajímavé články

Jak udělat krkonošské sejkory | recept
Jak udělat krkonošské sejkory | recept
Krkonošské sejkory | recept. Připravit krkonošské sejkory není obtížné, a ani předpis uvedený v článku není třeba striktně dodržovat – v každé domácno…
Jak udělat bramborák v pekáči | recept
Jak udělat bramborák v pekáči | recept
Jak udělat bramborák v pekáči | recept. Pečený bramborák, bramborák v troubě, bramborák na plech... A k tomu ještě bramborák se zelím? Udělejte si bra…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.