Přejít k hlavnímu obsahu

Jak filetovat lososa

Lososa můžete servírovat vařeného, pečeného, uzeného, ale jeho maso je v oblibě i tepelně neupravené, například do různých salátů. Maso lososa typicky oranžovočerveného zabarvení je velmi ceněné a zdravé, nesprávným filetováním lososa můžete zbytečně přijít o nějaké kousky. Podívejte se, jak při filetování lososa postupovat, aby výsledkem byly dvě krásná filátka.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak vybrat ryby a mořské plody
Ryby a mořské plody | stručný přehled. V tomto článku naleznete stručný popis několika druhů mořských ryb a mořských plodů prodávaných na našem trhu.…
Jak naučit dítě čistit si zuby | rady
Jak naučit dítě čistit si zuby | rady
Dětští zubní lékaři si stěžují, že úroveň dětských zoubků je katastrofální. To, že za to může genetika je sice pěkné, ale ne vždy pravdivé. Z velké čá…
Jak vyzrát na pylovou alergii | rady
Jak vyzrát na pylovou alergii | rady
Jak vyzrát na pylovou alergii | rady. Léto máme spojené se sluníčkem, krásnou přírodou, dovolenými, ale v poslední době také čím dál více s alergiemi.…
Jak zdravě solit
Jak zdravě solit
Sůl kamenná nebo mořská? S jódem nebo bez? Kolik a jak? Sůl, neboli chlorid sodný (NaCl), je pevnou součástí naší stravy a vyvstává u ní spousta otáze…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.