Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit pohankové rizoto z lesních hub | recept

Podívejte se, jak se vaří pohanka. Podle receptu si připravte pohankové rizoto s lesními houbami. Neazpomeňte ale také na česnek, tymián a cibulku. Přípravu pohankového rizota můžete začít vařením pohanky a nasekáním česneku, nejlépe českého původu, protože je aromatičtější a obsahuje cenné látky, které ten čínský nemá.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Jirka (neověřeno) | Po, 07/22/2019 - 18:20

Recept dobrý ale....... Pohanka má sice hodně živin a minerálů. Jenže tím vařením tě pohanky.... Paní kuchařka udělala z této blahodárné obiloviny totální bezcennou kaši. Jinak recept OK . Jen doporučuji pohanku nevařit. Ale máčet.

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.