Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit želatinu | recept

Jak připravit želatinu | recept

Tlačenky, huspeniny, aspiky. Moučníky a dezerty s ovocným želé. Studená kuchyně a cukrářská výroba by se bez želatiny neobešla. Želatina se v současné době obvykle připravuje z průmyslově vyráběných suchých polotovarů. Jak s nimi pracovat? A je možno připravit domácí želatinu ze základních surovin? Přináším několik tipů a zkušeností.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit velikonoční aspik | recept
Jak připravit velikonoční aspik | recept
Velikonoční aspik | recept. Velikonoce se blíží a při pečení mazanců, beránků a jiných pochoutek se hodně potřebují vejce. Dnešní recept Vám poradí, j…
Jak udělat houbový sulc | recept
Jak udělat houbový sulc | recept
Houbový sulc | recept. V místech s dostatkem dešťových srážek se začínají objevovat houby, a proto s předstihem nabízím recept na jejich zpracování. M…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.