Přejít k hlavnímu obsahu

Jak správně v bytě větrat | rady

Jak správně v bytě větrat | rady

Jak správně v bytě větrat | rady. Tahle rutinní záležitost má své opodstatnění a za předpokladu, že náš byt netrpí plísní a vlhkostí, vyvětráme snad jen ze zvyku. Výměna vzduchu v bytě prospívá nejen nám, co byt obýváme, ale i zdivu jako prevence proti vlhnutí. Samozřejmě, že větrání přizpůsobujeme ročnímu období a daným podmínkám. V zimě vyvětráme rychle, v létě si užíváme permanentní cirkulace vzduchu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Dobrý den pane Štolpa,
Váš komentář sem nepatří. Má komerční charakter, odkazujete příspěvek na vaše stránky, udělal jste si zde zdarma reklamu. Tento web je místem pro konfrontaci, předávání vlastních nebo získaných zkušeností a poznatků a rad, které by se lidem mohly hodit. Nejde v žádném případě o odborné příspěvky. Jak jste jistě zjistil, jsou tu témata ze života, tedy všeobecně hodně rozšířené spektrum. Nejsme odborníci - lékaří, farmaceuti, technici, stavitelé, kuchaři, zahradníci a tak bych mohla jmenovat všechny profese, které jsou zde na webu zaastouopeny. Pokud by jste napsal k článku příspěvek o mikroventilaci, bude přínosem pro ostatní, ale prosím bez reklamy. Jestliže jde o nedopatření, omlouvám se.

Kristýna Ryglová (neověřeno) | Út, 03/12/2019 - 20:55

Super článek. Větrání v zimě je hodně důležité. Nám se dělala v bytě hodně plíseň, tak jsem zkoušela všechno možný a pak jsem se dočetla, že by mohlo pomoci správné větrání. Pěkný článek o větrání jsem taky našla na https://www.pramos.cz/zakaznicky-servis/prakticky-radce/jak-spravne-vet… , kde je hodně zajímavých informací. Plíseň se v bytě trochu zmírnila, ale až bude venku tepleji a budeme moct mít pořád otevřeno, bude to ještě lepší.

Další zajímavé články

Jak vyrobit vonný vosk | recept
Jak vyrobit vonný vosk | návod
Jak vyrobit vonný vosk | návod. Vonné vosky jsou v dnešní době velmi oblíbené. Následující řádky Vám poradí, jak si vonný vosk vyrobit snadno a levně…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.