Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat meruňkovou přesnídávku | recept

Jak udělat meruňkovou přesnídávku | recept

Recept na meruňkovou přesnídávku. Meruňková přesnídávka je oblíbená ovocná pochoutka, která má příjemnou osvěžující chuť. Vzhledem k vysokému obsahu vlákniny je meruňková přesnídávka i poměrně sytící. Obsažené minerální látky a vitaminy předurčují meruňkovou přesnídávku dětem, ale pro vysoký obsah zásaditých solí je doporučována i dospělým s některými nemocemi. Doma připravená meruňková přesnídávka je chutově bohatší a neobsahuje chemické konzervanty. Už jen kvůli tomu stojí zato si meruňkovou přesnídávku začít připravovat doma. Recept čtěte dále.

Diskuze k článku

Přidat komentář

poetkavlasta (neověřeno) | Ne, 06/26/2016 - 13:32

Proč stále doporučujete při přípravě pokrmů mikrovlnou troubu? Já jsem četla, že rozkládá nutriční hodnotu potravin a že v Americe i v Rustku je to zakázané používat. Naši studenti udělali pokus. Nechali ohřát vodu v mikrovlnce a dali vystydnout. Potom zalévali několik květin vodou z mikrovlnky a jiné vodou z kohoutku.
Květiny zalévané vodou z mikrovlnky odešly - zemřely...
Já k tomu mám averzi od začátku a nechi to doma mít a používat. Zrovna tak si myslím,, že jsou škodlivé mobily.
Mám v operovaný kardiostimulátor a nemám brát mobil do levé ruky a mám ho dávat hodně co nejdál od ucha. Těmto dvou hojně používaným produktům, prostě vůbec nedůvěřuji a nechci je mít! Vlasta

Další zajímavé články

meruňky na stromě
Jak zpracovat meruňky | oblíbené recepty
Začátek prázdnin je spojený s jahodami, třešněmi, borůvkami a prvními ranými odrůdami meruněk. Pro mnoho z nás jsou meruňky tím nejlepším ovocem pod s…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.