Přejít k hlavnímu obsahu

Jak správně skladovat pečivo

Jak správně skladovat pečivo

Ačkoliv pečivo kupujeme neustále, většina lidí ho skladuje špatně. V první řadě je potřeba upozornit na to, že je potřeba kupovat pečivo vždy čerstvé. Je sice nevzhledné a nepříjemné sledovat promáčknuté rohlíky a chleby v obchodech, ale právě měkkostí nejsnadněji poznáme, jestli je pečivo opravdu čerstvé. Správným skladováním pečiva lze přispět nejen k delší měkkosti, ale také zdravotní nezávadnosti. Jak tedy správně skladovat pečivo v domácnosti?

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak zpracovat starý chleba | recepty
Jak zpracovat starý chleba | recepty
Jak zpracovat starý chleba | recepty. Návody a recepty na zpracování starého chleba. Chleba není tak levný, abychom nesnědené kousky házeli do odpadu.…
Jak zužitkovat zbytky jídla v kuchyni
Téměř v každé domácnosti, kde se vaří, zůstávají nějaké zbytky jídla. Pokud nám jídlo chutná, není problém, abychom si jej dali ještě druhý den. Jsou…
Jak vařit s červenou čočkou
Jak vařit s červenou čočkou
Červená čočka je jediná luštěnina, která nenadýmá, stačí jí krátká doba vaření, je zdravá a v kuchyni s ní lze vykouzlit spoustu lahodných jídel. Obsa…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.