Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat poctivou domácí drůbeží tlačenku | recept

Jak udělat poctivou domácí drůbeží tlačenku | recept

Recept na domácí drůbeží tlačenku. Lákají nás zabíjačkové pochoutky, ale obáváme se jejich energetické hodnoty? Jsme rádi, když víme, co jíme? Připravme si domácí tlačenku z kuřecího masa. Je velmi chutná a levná. Další výhodou je, že v ní bude jen to, co do ní sami dáme. Nabízíme recept na drůbeží tlačenku a pracovní postup krok za krokem.

Diskuze k článku

Přidat komentář

jan peterka (neověřeno) | Ne, 10/18/2015 - 11:28

Já jsem dosud na všech návodech,týkajícíchn se užití želatiny četl,že se tato nesmí vařit.Takže-jakou želatinu pužívají v tomto receptu?...(maximum teploty ie všude doporučeno DO 80ti stupńů).

Jana.Na (neověřeno) | Ne, 10/18/2015 - 18:25

Ten návod je psaný jako pro lidi, co jsou v kuchyni poprvé. Tak to dělejte přesně podle něj a uvidíte, že to vyjde. Kupte si tu želatinu, co je na obrázku. Ta je dobrá. Já taky nechám každou želatinu překulit varem, ať se na balíčku píše cokoliv. Ale musí to být živočišná želatina, ne agar. A k tomu celému kuřeti, já dělám kuřecí sulc také ze skeletů, je silná polévka a dělat tlačenku z celého kuřete mi připadá škoda, jako že se z lepšího dělá horší. Jana

Michal (neověřeno) | Pá, 11/29/2019 - 11:46

Vynikající , dělal jsem z půlky surovin , ale pozor želatinu nevařit !

Další zajímavé články

Jak udělat tlačenku doma | recept
Jak udělat tlačenku doma | recept
Domácí tlačenka | recept. Tlačenka patří k tradičním zabijačkovým pochoutkám. V každém obchodě nabízejí několik druhů tlačenek, ale nevíte, jaké surov…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.