Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit kuřecí galantinu s vepřovým masem a mandlemi | recept

Co je galantina? Kuřecí galantina (čti galantin) je kuřecí roláda plněná nádivkou, ale s tím rozdílem, že je tepelně upravena v páře a podává se zastudena. Galantina z kuřete je spíše slavnostní pokrm. Na kuřecí galantinu si přichystejte vykoštěné kuřecí maso, olivový olej, mleté maso vepřové, bůček, mandle, petrželku, sůl a pepř. Recept na kuřecí galantinu s vepřovým masem a mandlemi ve videu od Chefparade. Dobrou chuť!

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit Boží milosti | recept
Jak připravit boží milosti | recept
Jak připravit boží milosti | recept. Boží milosti jsou staré obřadní pečivo, které se peklo o masopustu, svatbách, Velikonocích nebo Vánocích. Receptu…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.