Přejít k hlavnímu obsahu

Jak podpořit oslabenou imunitu | rady

Jak podpořit oslabenou imunitu | rady

Jak podpořit oslabenou imunitu | rady. Křehká obranyschopnost organismu brání na podzim všem radovánkám i práci. Nachlazení, rýma a kašel na nás číhají na každém kroku. S pomocí následujících rad se vaše snížená imunita vrátí do celoročního normálu. Jak podpořit oslabenou imunitu – jak imunitu těla posílit? Pomáhá například hlíva ústřičná nebo rakytník řešetlákový. Čtěte dále.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Teda, tak já česnek nemohu vůbec :( Četla jsem, že česnek je velmi dobrý i na tlak a obecně na pročištění. Nad detoxikací jsem už přemýšlela vícekrát, ale nemohu se k tomu jaksi dokopat. A ten Naturefood, jak se po něm cítíš ? Pomáhá ti? Přemýšlím nad detoxikací z osobních a zdravotních důvodů. Už jsem si více krát četla zajímavé účinky detoxikace, proto by mě zajímalo jak si nakonec dopadla ty, jestli to mělo na tebe dobrý vliv a zda ti to ve finále tedy pomohlo :) děkuji za info :)

Dobrý večer a nepřemýšlela jsete třeba o celkové detoxikaci těla? Mylsím, že člověk toho na sebe zatok nachytá tolik že detox jednou za čas neuškodí... Já osobně tedy míval potíže s oslabenou imunitou zánět močáku už jsem si taky zažila... Nicméně od té doby co užívám Naturefood s obsahem mladého ječmene a spousty dalších přírodních prvků se cítím dobře a jako bych měla novou energii, navíc už jsem nebyla tak 2 roky nemocná...

Wau, to jak vážně 2 roky? Já jsem nemocná každý půl rok a leze mi to na nervy. Upřímně, teď jak jsem se zaměstnala, tak více uvažuji nad různými kúrami atd., protože si je mohu i finančně dovolit :) A hlavně nejde to z maminé kapsy. Naturefood - o tom jsem ještě neslyšela, jak to funguje? Je to něco na přírodní bázi, nebo to je opět nějaké chemické složení? Snažím se totiž projít už na různé doplňky, které jsou na báze z přírodních zdrojů.

Dobrý večer, já zrovna na netu hledám jakým způsobem lidé řeší oslabenou imunitu, protože přítel mm asi před 14 dny po tom co jsem prodělala ošlivou hnisavou angínu a užívala atb přinesl nějaký prášek do vody na detoxikaci a posílení, jmenuje se to Naturefood a nevím kde to sehnel, ale podctivě to už 14 piju, tak jsem zvědavá, jestli to bude mít nějaký efekt. Já osobně totiž česnek taky nemůžu, mám ho ráda chuťově ale žaludku moc nesvětčí...Teď znovu čtu a vy asi užíváte to stejné, tak by mě zajímalo jaký to na vás má dopad.

Dobrý den, já mám velmi dobrou zkušenost s Alveem od akuny. Je to taky přírodní produkt a já už to užívám x let. V mém okolí je s akunou také spousta lidí spokojená ale už jsem slyšela i skeptické názory. Já říkám že každý jedinec je jiný a co pomáhá jednomu nemusí pomoci jinému. Další věcí je taky víra. Ne nadarmo se říká věř a víra tvá tě uzdraví. Zdárný příkad je můj stýc, který zjistil že má raovinu prostaty, nechal si to ošetřit běžně jak to dnes funguje ozařování, či chemo a potom si našel léčitele, který chctěl za bylinkový čaj asi 1500, strejda ale věřil a čaj kupoval a hlavně se cítil psichycky dobře, takže já říkám že to byly dobře utracené peníze za zdraví. Dnes si k tomu popíjí taky Alveo a je musím zaŤukat zdravý!!!

Lucie (neověřeno) | Ne, 01/26/2020 - 21:02

Já mám super zkušenost jak podpořit imunitu tak užívání kozího kolostra, od té doby co to dávám dětem nebyli nachlazené, nemocné. Dřív jsem je měla ze školy co týden doma nemocné.

Jarka (neověřeno) | Pá, 03/28/2014 - 10:48

Souhlasím, česnek je na imunitu bezva pomocník, škoda, že mě po něm pálí žaludek...rakytník mi moc nepomáhá, zato mám skvělou zkušenost s produktem jménem Citrovital - obsahuje grapefruitová jadérka, která, si myslím, jsou na imunitu také výborná. Musím říct, že mi vyhovuje, opravdu posiluje můj trochu zbědovaný organismus a podporuje jeho obranyschopnost.

Terula (neověřeno) | Čt, 01/08/2015 - 14:22

Já na podporu imunity beru hlívu ústřičnou 800mg, vždycky se mi osvědčila, bereme ji celá rodina a je fakt, že nebýváme tak často nachlazení, zvlášt v tom zimním období, kdy řádí chřipky.

Sandra (neověřeno) | Pá, 11/07/2014 - 06:01

Já za sebe musím íct, že česnek miluji, ale mám tu smůlu, že mi dělá opravdu hodně zle na žaludek, když si jenou za půl roku dám výbornou na sádle smaženou topinku s česnekem, můžu se pak dva dny zbláznit. POsílení imunity a celkovou kondici očetřuji preventivně přpravkem Narurefood, který máme s manželem odskoušený a jsme moc spokojení. N a co je pro mě teď nejdůležitější je náš syn, tak tomu jsem začala dávat prozatím s nástupem do školky Laktobacílky, višňové patlky, co mi doporučili v lékáreně. Musím zaklepat, ale zatím je v pohodě!

Simona vávrová (neověřeno) | Ne, 11/16/2014 - 19:16

Dobrý večer, já tedy zrovna bojuji s oslabením po užívání antibiotik na zánět močového měchýře a přemýšlím, jak se navrátit do formy a zároveň očistit své tělo. sandro můžete mi prosím poradit kde se dá koupit ten váš Naturefood a za jakou cenu zhruba? když říkáte že vám to tak pomáhá, můžete mi třeba porovnat ějaký rozdíl před tím než jsete začali užívat a teď? Jinak moc dějuji za článek a možnost někde pořešit své potíže...

Petra Vláčilová (neověřeno) | Ne, 11/16/2014 - 19:28

Dobrý večer, já mám osobní a najlepší zkušenost s posílením imunity vždy na podzim užáváním Biopronu Premium, který je mimochodem dobrý i v období užívání antibiotik. možná je divné, že to sem dávám, ale mám potřebu šířit dál svou pozitivní zkušenost. Navíc mám v unikátní lékárně registraci a nakupuji všechny doplňky stravy 30% slevu.Nemluvě o tom že jde o čekou firmu a přírodní doplnky. Letos bude mít opět ježíšek velkou objednávku...

Lenka Kouřilová (neověřeno) | Po, 11/17/2014 - 20:30

Petra Vláčilová: Zdravím, mohu se zeptat, co je to za lékárnu ta unikátní? Biopron Premium totiž taky užívám, nejenom na podzim, ale i během roku (i když přes rok spíše biopron 9, protože je slabší, a tak je na to dlouhodobé užívání vhodnější), ale kupuji je klasicky v lékárnách a tím, že nejsou probiotika zrovna nejlevnější a já je ještě kvůli svým zažívacím obtížím musím brát téměř nepřetržitě, by se mi jakákoli sleva šikla :) Předem díky za odpověď :)

Další zajímavé články

Jak posílit svou imunitu | rady
Jak posílit svou imunitu | rady
Jak posílit svou imunitu | rady a tipy. Imunitní systém nás má chránit proti nepříznivým vlivům prostředí. Často ho ale pokoušíme. Typickým přízn…
Jak si udržet zdraví i na podzim | rady
Jak si udržet zdraví i na podzim | rady
Jak si udržet zdraví i na podzim | rady. A podzim je zase tady. Přichází období plné barev, ale také plískanic, dešťů a viróz. Důkladně se na něj přip…
Jak si vypěstovat lufu | rady a návody
Jak si vypěstovat lufu | rady a návody
Jak si vypěstovat lufu | rady a návody. Jistě znáte přírodní mycí houbu – lufu, možná jste však nevěděli, že si tuto koupelnovou pomůcku nemusíte kupo…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.