Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat domácí zabíjačkový prejt | recept

Jak udělat domácí zabíjačkový prejt | recept

Návod na výrobu domácího prejtu | recept. Co se týká domácí přípravy prejtu – spíš než přesný recept nám poslouží pochopit podstatu prejtu. Proto je tento návod, základní recept a popis pracovního postupu určen především kuchařským začátečníkům.

Diskuze k článku

Přidat komentář

haslerka cz (neověřeno) | Út, 02/25/2014 - 11:27

pěkně srozumitelně a vtipně popsané :-)

haslerka cz (neověřeno) | Út, 02/25/2014 - 11:28

pěkně srozumitelně a vtipně popsané :-)

Lucie (neověřeno) | Čt, 11/19/2020 - 23:20

Děkuji za hezky popsaný recept, dlouho chci
prejt vyzkoušet a díky Vašemu srozumitelnému
receptu se už do něj nebojím pustit.

Jiří Šmíd (neověřeno) | Pá, 11/11/2022 - 13:14

Jak "ne hlavu"? Hlava je přímo ideální!
Prodává se preseknnutá a očištěná. Do 4-5 litroveho hrnce se
hravě vejde. Masíčko je super.. ojist jako ovar
a zbytek do prejtu..

Další zajímavé články

Jak udělat domácí prejt | recept
Jak udělat domácí prejt | recept
Jak udělat domácí prejt | recept. Chystáte se na prasátko a rádi byste si připravili něco podomácku? Právě pro Vás je tento recept na zabijačkovou poc…
Jak upéct vepřový bůček klasicky | recept
Jak upéct vepřový bůček klasicky | recept
Pečený bůček recept – návod na klasický pečený – rozpečený bůček. Dobře upečený vepřový bok je pochoutkou spíše „pánskou“, ale v námi nabízené úpravě…
Jak připravit minutku z vepřového masa | recept na minutku nebo grilované vepřové maso
Jak připravit minutku z vepřového masa
Jak připravit minutku z vepřového masa | recept na minutku nebo grilované vepřové maso. Jestliže se rozhodnete maso podle následujícího receptu připra…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.