Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat čokoládovou polevu podle cukrářky Jozefíny Zaukolcové | recept

Čokoládová poleva? Recept na čokoládovou polevu vyžaduje jen dvě suroviny: kvalitní čokoládu a ztužený tuk. Příprava čokoládové polevy je velmi jednoduchá. Ve vodní koupeli smícháme čokoládu a ztužený tuk, tak aby se nám ingredince pro čokoládovou polevu pěkně spojily. Při výrobě čokoládové polevy platí pravidlo, že 1/3 tvoří ztužený tuk, zbytek čokoláda. Receptem na čokoládovou polevu provází nejznámější slovenská profesionální cukrářka Jozefína Zaukolcová. Čokoládová poleva krok za krokem - spusťte video recept.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Janajanska (neověřeno) | Po, 12/19/2022 - 00:17

To všichni musíte plácat polevy ze ztuženého tuku ?? to nevíte, že je vyroben z palmového oleje ?? to už není starý dobrý tuk....

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.