Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct rebarborový štrúdl | recept

Ženy z chotěbořské farnosti odvážně představují recept na výborný domácí rebarborový štrúdl. Ten patří, jak se dozvíte ve videoreceptu, mezi dětmi k těm nejoblíbenějším štrúdlům vůbec. I přestože si upečeme štrúdl z rebarbory, můžeme do něj přidat jablíčka, aby štrúdl byl dvojí chuti. Štrúdl plněný pouhou rebarborou je totiž kyselejší, jablka chuť domácího štrúdlu vylepší. Začneme těstem na štrúdl a pak jej rozdělíme na dvě půlky. Celý recept na výtečný rebarborový štrúdl si pusťte ve videu. Dobrou chuť!

Diskuze k článku

Přidat komentář

ATItas48 (neověřeno) | Po, 05/19/2014 - 01:31

Vypadá velice dobře, ale já jsem diabetik, tak na mě je moc tučný.Já dělám raději kynutý bez kynutí, dává se péct do studené trouby a než se trouba nahřeje,tak štrůdl nakyne. je to rychlé a velice dobré! Recept : 450g hl. mouka(já používám špaldovou), 1 droždí, 2PL cukru, 2vejce, trochu mléka (vody), 150g tuku (oleje). Ihned se dělá a dává se do studené trouby a potom se zapne. Dobrou chut' !!!

ATItas48 (neověřeno) | Po, 05/19/2014 - 01:36

Jsou z toho 3 nohavice !!!

Další zajímavé články

Jak připravit Boží milosti | recept
Jak připravit boží milosti | recept
Jak připravit boží milosti | recept. Boží milosti jsou staré obřadní pečivo, které se peklo o masopustu, svatbách, Velikonocích nebo Vánocích. Receptu…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.