Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat slaný závin z listového těsta a kuřecího masa | recept

Jak udělat slaný závin z listového těsta a kuřecího masa | recept

Recept na slaný závin z listového těsta a kuřecího masa – Kuřecí řízky lze snadno připravit i jinak než jen v trojobalu anebo v přírodní variantě. Vynikající jsou i v listovém těstě. Kuřecí závin čerstvě upečený je voňavý, křupavý i jemný a hlavně chutný. Připravte si doma podle tohoto receptu skvělý slaný závin z listového těsta plněný kuřecím masem, vajíčkem, sýrem, mandlemi a bazalkou. Nedá moc práce a váš oběd, svačina nebo večeře budou brzy na stole.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Dobrý den,
pokud máte dobře předehřátou troubu (nejméně 10 min., dejte na teplotu asi 200 st., pak po vložení plechu se závinem teplotu ztáhněte na nižší), doba pečení je asi 20 min. vzhledem k tomu, že jsou tam kuřecí plátky. Když budete péct závin s jablky, doba pečení je kratší (asi 15 min). Ale to si musí vyzkoušet každý sám podle toho, jakou vlastní troubu. Ale tento uvedený čas je tak optimální. Děkuji za dotaz.

Majda (neověřeno) | So, 11/29/2014 - 10:10

A můžu se zeptat jak dlouho to má být v té troubě ?? :)

Další zajímavé články

Jak připravit kuřecí prsa po myslivecku | recept na minutku z kuřecího masa
Jak připravit kuřecí prsa po myslivecku
Jak připravit kuřecí prsa po myslivecku | recept na minutku z kuřecího masa. Kuřecí maso se na talíři nikdy neomrzí. Je tolik způsobů jak ho připravit…
Jak udělat kuře à la bažant | recept
Jak udělat kuře à la bažant | recept
Kuře à la bažant, recept. Kuře připravené na způsob bažanta – kuře à la bažant – je tradiční recept. Proč se stále drží na špici kuřecích předpisů? Pr…
Jak udělat kuře Marengo | recept
Jak udělat kuře Marengo | recept
Recept na kuře Marengo. Kuře Marengo patří do klasického fondu světové kuchyně. Najdeme je na jídelníčku většiny hotelových restaurací a v receptářích…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.