Diskuze k článku

Komentáře

Milena (neověřeno) | 20.06.2014 - 11:04
3.kostky másla?Tak to je síla
Jana88 (neověřeno) | 20.06.2014 - 11:54
Taky mne překvapilo, ale je to máslová náplň. A počítám, že pan cukrář má na mysli ty malé kostky, ne 250 g.
Anna Bartošová (neověřeno) | 20.06.2014 - 17:42
Trochu strohý popis, pudink se vaří podle mně takto, do 3/4lmléka vmícháme uvedené množství cukru a tři pudinkové prášky - vanilkové, ruční metličkou šleháme v kastrolku do uvaření. Hotový pudink chvílemi stále stejnou metličkou promícháváme do vychladnutí. A ta 3 másla bychom měli mít v pokojové teplotě od rána, aby máslo změklo, zkoušela jsem i máslovou Heru a krém byl taky super. Jakmile není stejná teplota másla, které by se mohlo i ušlehat s cukrem a do tohoto potom vešlehat hotový vychladlý pudink, nebo do sladkého pudinku po kouscích přidávat máslo a šlehat. Může se stát, že se krém srazí, není nic ztraceno, stačí nad párou nahřát misku s krémem, jakmile se na okrajích na dně začne míně roztávat, pokračujeme ve šlehání už ne nad párou a jistě se napraví, mně se tak stávalo často. Ať se daří všem
Hana Matyščáková (neověřeno) | 22.06.2014 - 11:19
Ahoj .Vypadá to celkem pěkné.
věra (neověřeno) | 25.06.2014 - 15:22
Nevypadá to pěkně a je to velký nesmysl.3 kostky másla na jeden dort je velká blbost.Asi jste ještě žádný dort nevyrobila,tak se vám líbí každý nesmysl. cukrářka.
Hanka (neověřeno) | 25.09.2014 - 20:08
Souhlasím s Věrkou. Jsem taky cukrářka a když jsem slyšela suroviny,který na ten krém potřebuje,myslela jsem .že jde dělat toho krému aspoň tři kila a potom,když jsem viděla,že tím promazal jen jeden korpus.. tak nemám slov. Strašný ! Kdo by si koupil jen korpus s krémem za nějaký skoro tři stovky? Kde je potah,ozdoba,téměř to nejdražší? Snad jen blázen. Větší kravinu jsem neslyšela.
Nikola (neověřeno) | 14.11.2015 - 18:49
Myslím si, že mu nějakej krém zbyl. To jen jedno video ma ještě třetí, kde ho potahuje. Samotný by ho asi nikam nedal jen s krémem takhle.
Věra (neověřeno) | 10.08.2018 - 18:29
Jen pro upresneni, jedna se o mnostvi na velky dort o prumeru 34 cm a opravdu jsou mysleny 3 kostky 250g. na mensi dort o prumeru 24cm davaji 2 kostky na 0.5 l mleka a 2 pudinky... ja davam na prumer 26 cm 1 maslo na 0.5l mleka a 2 pudinky a je to akorat, ale nekdo ma zkratka rad ty dorty vice kremove, ze nejsou tak suche...

Přidat komentář