Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct bublaninu s třešněmi | recept

Jak upéct bublaninu s třešněmi | recept

Bublanina s třešněmi – recept. Čas zrajících třešní znamená v českých domácnostech pečení bublanin s třešněmi, napěchovanými minerály a vitamíny. Samozřejmě, že nejlepší třešně jsou čerstvě natrhané, ale zapečené v sladké buchtě chutnají také výborně. Po třešňové bublanině sáhneme kdykoliv, skvěle chutná k odpolednímu čaji nebo kávičce. Přinášíme recept na rychlou hrníčkovou bublaninu s třešněmi, žádné odvažování, tak nám to nejlépe vyhovuje.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Mám to vyzkoušeno už delší dobu a má to spoustu výhod.
Nemusí to být pečpapír "deLuxe". Stačí ten obyčejný.
Protože je to jenom na jedno použití...

Děkuji za připomínku, mléko tam samozřejmě patří, jak je uvedeno. Přidáváme jej s moukou, lépe se hmota šlehá, není tak hustá.

Daniela Kotásková (neověřeno) | Čt, 07/09/2015 - 12:47

Ja mám vždy problém s plechom, možno by ste mohli dopísať rozmery, prípadne poznámku, či je to na malý plech alebo normálny - veľký. Ďakujem

Daniela Kotásková (neověřeno) | Čt, 07/09/2015 - 12:47

Ja mám vždy problém s veľkosťou plechu. Možno by ste mohli dopísať rozmery alebo poznámku, či je to na malý plech alebo veľký.

luska (neověřeno) | Po, 07/21/2014 - 16:21

Dobře a kam jsem dali to mléko?

František Novotný (neověřeno) | Čt, 07/24/2014 - 14:48

Rozhodně lepší je plech vyložit pečícím papírem.

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.