Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit celerový salát | recept

Celerový salát recept. Celerový salát si v domácnostech našel uplatnění ve variaci s jablky, ananasem nebo kuřecím masem. Celerový salát je však klasika, na kterou nedá dopustit hlavně francouzská kuchyně. Ve Francii je celerový salát oblíbený a proto vzniklo i tolik luxusních receptů. Celerový salát se výborně hodí ke smaženému jídlu, obzvlášť je lahodný ke smaženým rybám nebo kuřeti. Celerový salát svou službu spolehlivě vykoná nejen jako příloha nebo na chlebíčky, ale i jako samostatné jídlo. Francouzi jej dávají na noc odležet v chladničce, kořenový celer změkne a absorbuje do sebe příchutě. Salát ale můžeme podávat hned po zhotovení. A teď už k receptu. Přípravu celerového salátu začnete tím, že celer promícháte s citronovou šťávou. Tím si celer zachová barvu. Pak se pusťte do zálivky. Celerový salát připravíte krok za krokem podle videoreceptu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.