Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat kuřecí játra na cibulce | recept na kuřecí játra jako minutka

Jak udělat kuřecí játra na cibulce | recept na kuřecí játra jako minutka

Kuřecí játra jako minutka – kuřecí játra na cibulce – recept. Drůbeží játra jsou oblíbeným jídlem, nejen proto, že jsou levná, rychle tepelně připravená, ale i lichotivá pro naše chuťové receptory. Restovaná kuřecí játra na cibulce jsou českou klasikou, která má mnohem víc příznivců než těch, kteří je zatracují. Kuřecí játra jsou příznivým zdrojem vitamínů a minerálů, které v sobě skrývají. Rychlý oběd nebo večeře z kuřecích jatýrek příjemně zpestří jídelníček. Předkládáme tento jednoduchý recept bez přídavku masoxu a glutamátu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Patrik Žádník (neověřeno) | Pá, 03/11/2022 - 11:02

Solím játra hned na začátku a nikdy netvrdnou. Je to pověra.

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.