Diskuze k článku

Komentáře

Hanka (neověřeno) | 24.02.2015 - 09:52
Děkuji. Že musí být sníh do tuha vařený, to jsem si myslela. Ale to zaschnití před namáčením! To mi nenapadlo. Jste holt profík, znáte ty finty. Líbí se mi, že to píšete pro výrobu v domácích podmínkách. A protože s jídlem roste chuť: nemohla byste se podělit i o recept a postup na griliášové trubičky a rakvičky? A jak se dělá pravá nešizená pařížská šlehačka? Přeju úspěch v práci. Hanka
Jana87 (neověřeno) | 18.03.2015 - 12:56
pěkný recept :-)
Tamara Hochmann (neověřeno) | 15.08.2018 - 15:12
Dobry den, jsem z Vaseho receptu nadsena, jen...kdyz si koupim jednoho v cukrarne, tak mi ta cokolada krupne, jak je krehoucka. Tady davate recept na cokoladu s tukem. Nezna nekdo recept na tu krupavouckou? dekuji Tamara

Přidat komentář