Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct broskvový koláč se zakysanou smetanou | recept

Jak upéct broskvový koláč se zakysanou smetanou | recept

Jak upéct broskvový koláč se zakysanou smetanou | recept. Ačkoli ještě není sezóna čerstvého tuzemského ovoce, není třeba pečení ovocných moučníků zatracovat. Stejně dobře nám může posloužit i ovoce zmrazené nebo kompotované. Tento koláč představuje jednu z poměrně snadných variant, jak zpracovat zásoby zavařeného letního ovoce. Nejlahodnější jsou broskve, avšak stejně poslouží i např. meruňky. Krém ze zakysané smetany ve spojení s broskvemi pak vytvoří velice lákavou kombinaci. Jak upéct křehký broskvový koláč vám poradí následující řádky.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat broskvové řezy | recept
Jak udělat broskvové řezy | recept
Jak udělat broskvové řezy | recept. Broskvové řezy jsou pikantní zákusek, kterým můžeme své blízké potěšit celoročně. Náš recept na broskvové řezy poč…
 Jak udělat broskvový kompot | recept
Jak udělat broskvový kompot | recept
Broskvový kompot | návod jak zavařovat broskve. Mít v zásobě broskvový kompot je pro kuchaře malá výhra. Upotřebení broskvového kompotu je široké a za…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.