Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat mátové a jahodové želé | recept

Jak udělat mátové a jahodové želé | recept

Mátové a jahodové želé | recept. Želé z čerstvých jahod a z čerstvé máty, to je moderní dezert, který má „švih“. Svěží chuť čerstvých jahod ladí s delikátní a lehce „větrovou“ mátou, akord dotváří pár kapek hladké smetany, lístek čokolády a malý kousek piškotu. Jahodové a mátové želé má dokonalý vzhled a atraktivní barevnost, která je tvořena jen přirozenými tóny použitých surovin. Dezert z ovocného jahodového rosolu je osvěživý, lehký, málo kalorický, zachovává všechny zdravé složky ovoce i aromatické byliny.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak na jahodový želatinový dort | recept
Jak na jahodový želatinový dort | recept
Jahodový želatinový dort | recept. Červen je měsíc jahod, ale pokud si vytvoříte zásobu na chladnější části roku, můžete si červnové slunce přivolat k…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.