Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit domácí hamburgery | recept

Jak připravit domácí hamburgery | recept

Domácí hamburger | recept. Mletí masa je velice vděčným zpracováním. Maso je rychle hotové a dají se z něj vykouzlit nejrůznější pokrmy. Jednou z možností jsou domácí hamburgery. Hamburgery sice rozhodně nepatří do zdravé výživy, avšak když si je připravíte doma, tak jsou určitě lepší a zároveň zdravější. Základem hamburgerů je mleté maso, které je jednoduše ochucené. Osobně masovou směs ještě doplňuji sýrem, zdá se mi tak chutnější. Další nespornou výhodou je jejich jednoduchost a velice rychlá příprava.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Jarka (neověřeno) | Pá, 10/23/2015 - 17:25

Já teda nevím, ale pod udelate hambureger jen z mleteho hoveziho a vykašlete se na syr ... Stačí jen cibule a kořeni a vejce máte zdravé jidlo... Jo ještě to chce dat na gril a ne plavat do oleje

Jarka (neověřeno) | Pá, 10/23/2015 - 17:25

Já teda nevím, ale pod udelate hambureger jen z mleteho hoveziho a vykašlete se na syr ... Stačí jen cibule a kořeni a vejce máte zdravé jidlo... Jo ještě to chce dat na gril a ne plavat do oleje

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.