Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit běloruský boršč | recept

Jak uvařit běloruský boršč | recept

Běloruský boršč | recept. Boršč je původem východoevropská hustá polévka. Vaří se v Rusku, na Ukrajině, v Bělorusku, ale také třeba v Polsku a Bulharsku. Každý recept na boršč je trošku jiný, společné mají to, že se jedná o polévku s několika druhy zeleniny a v žádné verzi nesmí chybět červená řepa. Zelenina se vaří ve vývaru z masa a kostí, maso je možné použít skopové, hovězí i vepřové. Tato přesnídávková polévka se podává jako samostatný chod s pečivem. Následující recept je na běloruský boršč, který se připravuje bez přídavku zelí.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit vynikající boršč | recept
Jak uvařit vynikající boršč | recept
Jak uvařit vynikající boršč | recept. Jak uvařit tradiční boršč? Původní recept pochází z ruské kuchyně, tak se budeme držet ruského receptu. Základem…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.