Přejít k hlavnímu obsahu

Jak prožít dovolenou bez starostí

 Jak prožít dovolenou bez starostí

Na dovolené v zahraničí se toho může tolik přihodit. A to nemyslíme jen ty krásné zážitky. Zraníte se, začnete mít neuvěřitelné bolesti břicha, odcizí vám kufr se všemi osobními věcmi, nebo omylem něco drahého rozbijete. To jsou scénáře, které si nikdo z nás nepřeje zažít. Přesto k nim dochází.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Jojo, v tom máte pravdu. Podle mého názoru je cestovní pojištění jednou z věcí, kterou mnoho lidí podceňuje. Já si například také cestovní pojištění zajišťuji před každou cestou do zahraničí. Přecejen, člověk nikdy nemůže vědět, co se mu může na dovolené přihodit.

Vlasta Borovec (neověřeno) | So, 12/22/2018 - 21:44

To mně se na dovolené zatím naštěstí nikdy nic špatného nepřihodilo, ale je pravda, že člověk nikdy neví. Cestovní pojištění jsem nikdy moc neřešil, ale příští rok asi budu, protože se chystám vydat do Egypta. Tam se to určitě bude hodit.

Maroko informace (neověřeno) | So, 01/19/2019 - 22:55

Pojištění platím vždy a naštěstí jsem taktéž nemusel využít. Když už jsem někde navštívil lékařskou péči, tak to bylo tak levné, že jsem pojišťovnu neřeši. Třeba v Thajsku zubař nebo v Maroku ošetření rány.

Pavel Kopta (neověřeno) | Ne, 03/24/2019 - 03:57

Já se teda letos chystám vyrazit "jen" do Chorvatska, ale je pravda, že asi i tam by se mi mohlo cestovní pojištění hodit. Musím se přiznat, že drív jsem si před dovolenou nikdy cestovní pojištění nezařizoval... Ale jak tak koukám, tak to není zas až tak drahé, takže je to asi lepší, než abych toho později třeba litoval.

Mirina1 (neověřeno) | Pá, 05/17/2019 - 03:15

Tak třeba s tím cestovním pojištěním s úplně souhlasím. To je zvlášť v dnešní době prostě nezbytnost. Já bych se asi na dovolenou bez cestovního pojištění jen tak nevydala. Letos se zrovna chystám na dovolenou do Maroka, takže si určitě před odjezdem cestovní pojištění také sjednám.

Další zajímavé články

Jak se pojistit do zahraničí | rady
Jak se pojistit do zahraničí | rady
Jak se pojistit do zahraničí | rady. Češi během dovolené rádi cestují a poznávají nové místa. Ať už je to letní dovolená u moře, lyžování v Alpách, eu…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.