Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit polévku cibulačku | recept

Jak uvařit polévku cibulačku | recept

Cibulačka | recept. Cibule je odedávna známá jako zdraví prospěšná rostlina. Obsahuje řadu látek důležitých pro lidský organismus. Má schopnost potlačovat infekce, snižovat hladinu cholesterolu a cukru v krvi a také pomáhá při hubnutí. Pěstování cibule je snadné a na trhu je cibule dostupná celý rok v mnoha odrůdách a barvách. Nejuniverzálnější je cibule kuchyňská se žlutými slupkami. Hodí se k vaření, do salátů i jako chuťová přísada. Dnešní recept je na cibulovou polévku, která je oblíbená především ve Francii. Polévka je jednoduchá, rychlá a se zajímavou chutí. Vyzkoušejte.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.