jaktak.cz

Jak vybrat saunové doplňky | aby nic nescházelo

Jak si vychutnat saunu ještě důmyslněji, o tom má každý svou představu. Někdo toho mnoho nepotřebuje, ale spousta z nás vyhledává různé způsoby, jak si tuto zdravou a příjemnou činnost ještě více zdokonalit. Výrobci saun to dobře vědí, a proto dnes není vůbec těžké podpořit si svou zálibu spoustou přínosných doplňků.

Co je potřeba

Každé správné saunování je dobré podtrhnout vědrem a naběračkou na polévání rozžhavených saunových kamenů. Vědra v e-shopu firmy Sauna.cz jsou nabízena o objemu 4, 7 či 12 litrů a vyrábí se s vnitřní plastovou výplní. Díky ní pak vědro nepopraská a nepodléhá vlivům tepla.

Krok 1

Do posledního detailu

Pokud si potrpíte opravdu na dokonalý zážitek, jistě si oblíbíte různá aromata a další saunové doplňky, díky kterým se význam pobytu v sauně několikanásobně umocní. Aroma by součástí saunování mělo být pokaždé. Bezchybný odpočinek dokáže ovlivnit nejvíce právě čich – možná silněji, než by se mohlo zdát.

Dalším podstatným faktorem pro zdraví jsou soli, minerály a stopové prvky. Kamenná sůl, jež je snadno vstřebatelná sliznicemi i pokožkou, by tedy neměla ve vašem repertoáru chybět ani omylem. Ať už pro samotné zahřívání nebo ve variantě generátoru solné mlhoviny, což je nejefektivnější cesta přenosu soli do dýchacího ústrojí.

Když u přímé péče o tělo ještě zůstaneme, nesmíme opomenout nabídku kosmetických a masážních prostředků, kartáčů, metliček a dalších produktů. Při saunování pokožka zvláční a starat se o ni v tu chvíli je nejpřínosnější. Díky rozšířeným pórům je totiž tělo přístupnější vyživujícím složkám.

Krok 2

Komfort a intimita

Neměli bychom opomenout ale ani výběr vhodného textilu do sauny. Odolný materiál kiltů, klobouků, přezůvek a stejně tak podsedáků, osušek a polštářků je pro prostředí sauny vyvinut tak, aby zaručil dlouhou životnost těchto doplňků i při pravidelném a častém používání.

Kompletní inspiraci šitou na míru přímo vám však stejně nejlépe oceníte vy sami. V e-shopu Sauna.cz si vybereme všichni – záleží už jen na vkusu a na individuálních potřebách každého z nás.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-vybrat-saunove-doplnky-aby-nic-neschazelo.html