Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct celozrnnou bábovku s podmáslím | recept

Jak upéct celozrnnou bábovku s podmáslím | recept

Celozrnná bábovka s podmáslím | recept. Bábovky jsou neuvěřitelně variabilní, lze je donekonečna obměňovat. Nechte se inspirovat následujícím receptem. Neotřelou ingrediencí je v tomto pokrmu podmáslí, které dodá bábovce na vláčnosti a nadýchanosti. Nemusíte se bát jeho množství, naopak díky nakyslosti podmáslí získává bábovka zajímavou chuť. Podmáslí má řadu blahodárných účinků, obsahuje minimum tuku, množství bílkovin, které jsou navíc snadno stravitelné. Obsahuje také velké množství vápníku a lecitinu, ten podporuje mozkovou činnost a má dobré účinky na nervovou soustavu. V bábovce ja dále použita celozrnná pšeničná mouka, je proto o něco zdravější. Kromě toho se celozrnná mouka postará ještě o lehce oříškovou chuť.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct mramorovou bábovku I recept
Jak upéct mramorovou bábovku I recept
Jak upéct mramorovou bábovku I recept¨. Bábovky patří, spolu s dalšími buchtami a cukrářskými výrobky, ke každé nedělní návštěvě. V jiných dnech zase…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.