Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat bylinkovou celozrnnou omeletu s parmazánem a jarní cibulkou | recept

Bylinková celozrnná omeleta s parmazánem a jarní cibulkou | recept. Omelety jsou oblíbenou rychlou večeří nebo lehkým obědem. Stačí vám na ně pouze pár ingrediencí a jedna pánev. Během chvíle máte teplý pokrm na stole. Nechte se inspirovat následujícím receptem na bylinkovou omeletu. Obsahuje celozrnnou mouku, díky níž bude omeleta nutričně bohatší. Je ochucená parmazánem a eidamem, svěží zelenou barvu omeletě dodává jarní cibulka a bylinky.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat kadeřávkovou omeletu
Jak udělat kadeřávkovou omeletu
Kadeřávek je jednou z mála plodin, kterou můžete mít i v zimě na zahrádce, vydrží i sníh a chladné počasí. Navíc obsahuje řadu vitamínů a jiných zdrav…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.