Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit vepřové plátky s cuketou, jarní cibulkou a hrubozrnnou hořčicí | recept

Jak připravit vepřové plátky s cuketou, jarní cibulkou a hrubozrnnou hořčicí | recept

Vepřové plátky s cuketou, jarní cibulkou a hrubozrnnou hořčicí | recept. Pečení vepřového masa je klasika, která se nikdy neomrzí. Pokud ale nelpíte pouze na klasických úpravách, zkuste následující recept, je plný sezónních surovin, skvěle vypadá i chutná. Vedle vepřového masa použijete cuketu, jarní cibulky a česnek. U hořčičné omáčky je místo klasické plnotučné hořčice uplatněná hořčice hrubozrnná, ta je zajímavější nejen svým vzhledem, ale také ostřejší chutí. Výhodou tohoto receptu je, že se jídlo vaří takřka samo, jednoduše vše naskládáte do pekáče a necháte na troubě, aby Vám vykouzlila skvělý letní oběd. Jako přílohu můžete zkusit rýži nebo brambory.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.