Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct cukroví miništoly | recept

Jak upéct cukroví miništoly | recept

Cukroví miništoly | recept. Toto cukroví se sice jmenuje miništola, ale s pravou vánoční německou štolou nemá mnoho společného, jen tvar a některé ingredience. Přesto je to cukroví křehké, dobré a rychlé. S těstem se výborně pracuje, nelepí se na ruce ani podložku. Jediná výhrada je k rozinkám, namočte je alespoň den předem do rumu nebo šťávy, jinak v pečivu zůstanou tvrdé a pokazí chuť.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Mirka K. | Pá, 12/07/2018 - 08:49

In reply to by Tami (neověřeno)

Děkuji za příspěvek a výborný nápad. Budu to dělat podle Vás také :D

Tami (neověřeno) | Čt, 12/06/2018 - 22:15

Dobry den,
jsem milovnik jakehokoliv druhu stol a tyto se vazne povedli. Jen jsem misto potreni masle maslo rozpustila a pecivo do nej namacela, aby nasaly vice tuku a tim padem i vice cukru. A ani to neni preslazene.
Diky za recept a od ted ho mam ulozeny

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.