Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit masové koule v rajské omáčce | recept

Jak uvařit masové koule v rajské omáčce | recept

Masové koule v rajské omáčce | recept. Rajská omáčka patří k pilířům české kuchyně. Nikdy, pokud ji vaříte z čerstvých rajčat, nebude stejná. I ostatní ingredience se liší, někdo přidává kořenovou zeleninu, někdo perník, skořici, bazalku. A našlo by se toho více. Jinou chuť má rajská omáčka i podle druhu obsaženého masa. Nabízím k vyzkoušení recept na rajskou omáčku, jak ji vařím já. Protože je s koulemi z mletého masa, je velmi rychle hotová. Jako přílohu volím houskový knedlík, ale ostatní strávníci těstoviny.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Krokodýl (neověřeno) | Čt, 01/14/2021 - 16:38

Z hovězího???To si strčte do špic.Buď půl na půl s bočinou nebo si ty piliny jezte sami.

Mirka K. | Čt, 01/14/2021 - 20:18

Zřejmě jste můj „fanoušek“, soudím podle Vašich příspěvků. Nezavděčíte se všem, lidé mají různé chutě. Ale i názor jde sdělit slušně. Děkuji i za ten od Vás. M.K.

Další zajímavé články

Jak ugrilovat šašlik z masa | recept
Jak ugrilovat šašlik z masa | recept
Jak ugrilovat šašlik z masa | recept. Šašlik je masový špíz oblíbený v zemích bývalého Sovětského svazu. Je to jídlo připravované v mnoha variacích z…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.