Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit pomazánku a pěnu z tvarůžků | recepty

Jak připravit pomazánku a pěnu z tvarůžků | recepty

Pomazánka a pěna z tvarůžků | recepty. Tvarůžky, sýr s velmi výraznou vůní, netřeba představovat, každý je zná. Jedná se o zrající nízkotučný sýr, jehož základem je tvaroh smíchaný se solí. Tvarůžky obsahují jen malé množství tuku, ale jsou bohaté na bílkoviny (mají jich přibližně o třetinu více než hovězí maso, oproti vepřovému téměř dvojnásobek). Jejich nevýhodou je charakteristická vůně, kterou někteří špatně snášejí a konzumaci tvarůžků odmítají. V tvarůžkových pomazánkách, na něž vám nabízíme recept, se vůně „schová“ a výsledkem je chuťově výrazná směs.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.