Přejít k hlavnímu obsahu

Jak napsat inzerát na seznamku

Jak napsat inzerát na seznamku

Jak napsat inzerát na seznamku | rady a tipy. Při seznamování přes internet je inzerát v podstatě jediný prostředek, kterým můžete protějšek zaujmout. Dejte si na jeho obsahu záležet. Na co všechno se zaměřit? Jak inzerát na seznamku napsat?

Diskuze k článku

Přidat komentář

matej42 (neověřeno) | St, 01/30/2019 - 07:00

Myslím, že celkem užitečné tipy. Díky mockrát. Já už se přítelkyni snažím marně najít zhruba rok a půl. Zatím stále bez výsledku. Přesně z toho důvodu jsem začal uvažovat nad tím, že bych vyzkoušel nějakou seznamku. Mám známého, který tak také našel lásku svého života, tak nevidím důvod, proč by to nemohlo vyjít mně. Asi si zkusím na některé založit profil a uvidíme... :-)

TopSeznamky (neověřeno) | So, 06/15/2019 - 10:10

Moc dobré tipy! Text inzerátu na seznamce musí prostě zaujmout. A fotka také :)

Další zajímavé články

Jak poznám, že se někomu líbím
Jak poznám, že se někomu líbím
Všichni okolo to vidí, jen vy jste zmatení a zahlceni pocity. Tápete, jak poznat, že se vám jen nezdá a že se doopravdy někomu líbíte? Tajemství spočí…
Jak předcházet lámavosti nehtů | rady
Jak předcházet lámavosti nehtů | rady
Jak předcházet lámavosti nehtů | rady. Lámání nehtů je zpravidla jen kosmetická záležitost, ale pro ženy často nepříjemná. Jak tomuto problému předchá…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.