Přejít k hlavnímu obsahu

Jak ušetřit na internetových nákupech?

Jak ušetřit na internetových nákupech?

Na stále větší oblibě si získávají nákupy čehokoliv přes internet. Jen za rok 2017 vyrostl celkový objem utracených peněz na internetu českými spotřebiteli o 18 % a ukousnul tak 10,5 % z maloobchodních tržeb v Česku. Trend je jasný a následující roky na něm asi nic nezmění. Také proto zde máme pro Vás 4 rady, jak ušetřit při nákupech na internetu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Míla Novotná (neověřeno) | Čt, 05/09/2019 - 20:54

S cashbacky moc zkušeností nemám, ale za to s těmi porovnávači cen a stránkami se slevovými kupóny mám už bohaté zkušenosti. Hlavně díky těm kupónům už se mi podařilo celkem dost peněz ušetřit. Určitě můžu jedině doporučit.

Irena Slabá (neověřeno) | Pá, 08/30/2019 - 20:02

Ono se dá v dnešní době ušetřit prakticky na čemkoliv, nejen na nakupování. Zvlášť když dnes existuje tolik serverů, které nabízejí různé slevové akce. Mně se například přes jeden takový teď nedávno podařilo sehnat velmi levný wellness pobyt. Můžu vám říct, že to opravdu stálo za to. Doufám, že se mi někdy podaří něco takového vychytat znovu.

Bára Kráčmajerová (neověřeno) | Ne, 09/08/2019 - 22:39

Musím souhlasit s Mílou. Ty slevové kupóny jsou opravdu skvělá věc. Sama je taky využívám docela často. Já ty své většinou hledám na této stránce: http://kuponozdroj.cz/ Tam totiž mají slevové kupóny snad pro všechny české eshopy. Nebo alespoň pro ty nejznáměšjí.

Další zajímavé články

Jak porovnat úvěry na trhu | rady
Jak porovnat úvěry na trhu | rady
Jak porovnat úvěry na trhu | rady. Zájemci o úvěr dělají mnoho chyb. Kupříkladu si nepřečtou obchodní podmínky anebo se domnívají, že banky poskytují…
osoby s notebookem
Budou banky zlevňovat půjčky?
Česká národní banka by mohla zřejmě již na konci roku nebo se začátkem roku 2024 začít snižovat svoji základní úrokovou sazbu. To by se propsalo i do…
Co je to Paysafecard
Co je to Paysafecard
Paysafecard je druhem platební metody, kterou je možné používat na online obchodech a dalších službách, které zpracovávají tento typ mobilní platební…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.