jaktak.cz

Jak vytvořit webovou stránku zdarma?

V dnešním digitálním světě se bez vlastní webové stránky neobejdete, tedy pokud v něčem podnikáte. Obrovskou výhodou online prostředí je, že se k webové prezentaci služeb dostane kdokoliv a kdykoliv. Podnikatelé po založení společnosti hledají spíše způsob, jak ušetřit, a proto nepřipadá v úvahu, aby utratili desetitisíce korun za profesionální webové stránky. Ovšem pro takové případy existuje platforma, která umožňuje vytvořit firemní web zdarma.

 

Co je potřeba

Jestliže nemáte čas učit se programovat a pracovat s redakčním systémem, podívejte se na službu www.netstranky.cz, kde si jednoduše vyberete název webové stránky a konkrétní šablonu, do níž vložíte informace o vašich službách a produktech.

Krok 1

Vytvořte web během několika málo minut

Webovou stránku vytvoříte během několika minut, přičemž si vyberete z nepřeberné nabídky moderních šablon, které jsou přizpůsobené i pro mobilní zařízení. Pokud máte nějaké znalosti HTML a CSS, bez problémů je můžete při vytváření webové stránky zdarma využít. Jestliže potřebujete vytvořit více webů, nemusíte pokaždé zakládat nový účet, protože portál umožňuje spravovat pod jedním účtem více webových stránek a blogů.

Krok 2

Jak webovou stránku zdarma vytvořit?

V první řadě otevřete výše uvedenou adresu. Dostanete se na úvodní stránku, kde najdete bližší informace o projektu. Vpravo nahoře klikněte na tlačítko „Vytvořit stránky“, kde si zvolíte jejich typ, například firemní stránky, webové stránky obce, osobní blog, bytové družstvo a další. Poté si zvolíte šablonu, jež vystihuje obor vašeho podnikání. Vzhled můžete kdykoliv změnit i v rámci spuštěného webu.

Poté vyplňte formulář, do něhož zadáte název firmy, adresu webové stránky, váš e-mail a heslo. Ve výchozím stavu fungují webové stránky na doméně třetího řádu. Pokud však chcete vlastní samostatnou doménu, potom už musíte platit poplatek, který vás však nijak nezruinuje, protože se jedná o 1 500 Kč na rok.

Prostředí je naprosto intuitivní a přívětivé, tudíž se v něm vyznají i laici a technologiemi nepolíbení byznysmeni.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-vytvorit-webovou-stranku-zdarma.html