Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit salsu z rajčat a paprik | recept

Jak připravit salsu z rajčat a paprik | recept

Salsa z rajčat a paprik | recept. Salsa je omáčka původem z Mexika, základem jsou rajčata. Salsa má hrubší konzistenci, obsahuje drobné kousky zeleniny a většinou je ostré chuti po chilli papričkách. Je výborná jako příloha ke grilovaným masům i jen tak s kukuřičnými lupínky. Znalci mexické kuchyně asi budou vstávat vlasy na hlavě hrůzou, ale já mám salsu nejraději zamíchanou v uvařených špagetách. Je to moje obvyklá rychlovka na zahnání hladu. 

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit kedlubnovou omáčku | recept
Jak uvařit kedlubnovou omáčku | recept
Kedlubnová omáčka | recept. Kedlubny, zdužnatělé hlízy brukve, jsou oblíbenou zeleninou. Jsou k dispozici po celý rok v odrůdách různých velikostí. Ba…
Jak ugrilovat sýr | recept
Jak ugrilovat sýr | recept
Jak ugrilovat sýr | recept. Grilování není jen o mase. Někteří z nás dávají přednost zelenině a sýrům, právě pro ty je náš dnešní recept. Hodí se i pr…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.